.

Опаковка от сапун за баня, помпа-опаковка сапун, Домашен Опаковка сапун, монтиран на стената 550 мл, Опаковка Шампоан, Гел, Климатик, Помпа за течност, Монтиране на сте

Опаковка от сапун за баня, помпа-опаковка сапун, Домашен Опаковка сапун, монтиран на стената 550 мл, Опаковка Шампоан,

BGN 117.80

Сума
Налично за поръчка

Това стилно и изглежда страхотно ◆ Удобна опаковка за сапун с бързо зареждане с елегантен и модерен дизайн го прави идеален продукт за всяка баня. ♥ Изработен от висококачествена неръждаема стомана, устойчива на корозия, за дълъг експлоатационен срок. ♥ Получаване на опаковка за сапун, налейте чиста вода преди добавяне на шампоан и душ гел, натиснете по-силно, за да я изтръгне, за вентилация, а след това налейте шампоан и душ гел. ♥ Стилен стенен монтаж опаковка за сапун, лесен за инсталиране. (Инсталирането му ще ви отнеме само няколко минути.Ако не знаете как да го инсталирате, моля, свържете се с нас и ние ще ви изпратим видео уроци) може да се използва в бани, кухни, хотели и така нататък.Това стилно и изглежда страхотно. ◆ Удобна опаковка за сапун с бързо зареждане с елегантен и модерен дизайн го прави идеален продукт за всяка баня. ♥ Изработен от висококачествена неръждаема стомана, устойчива на корозия, за дълъг експлоатационен срок. ♥ Получаване на опаковка за сапун, налейте чиста вода преди добавяне на шампоан и душ гел, натиснете по-силно, за да я изтръгне, за вентилация, а след това налейте шампоан и душ гел. ♥ Стилен стенен монтаж опаковка за сапун, лесен за инсталиране. (Инсталирането му ще ви отнеме само няколко минути.Ако не знаете как да го инсталирате, моля, свържете се с нас и ние ще ви изпратим видео уроци) може да се използва в бани, кухни, хотели и така нататък.Ето и най-добрите продукти от първа необходимост в банята.◆ Гигиеничный, лесно моющийся опаковка, предназначени за подаване на необходимия брой на необходимия продукт, който намалява използването и свежда до минимум на отпадъците.√ Получаване на опаковка за сапун, преди добавянето на шампоан и душ гел pour чиста вода, натиснете по-силно, за да я изтръгне, за вентилация, а след това налейте шампоан и душ гел.√Трайни т-образен лост, хвърли под налягане, позволява лесно да се излее точното количество сапун, шампоан или балсам.√Домакински пластмасови блестящата обвивка, силикон точност клапан, устойчивост на износване, няма течове.√ Той може да бъде оборудван с течен сапун или шампоан, течен сапун и други сапун.√ Може да се използва в банята, кухнята, банята, офис сграда, банка и много други елитни места.Параметри : Помещение : Баня, кухня, сервизни помещенияматериал : Неръждаема стальосновной цвят : Серебристыйобьем : 1x500 Млтип : сапун ястия Характеристики : Модел шик Размер : както е показано на снимката Опаковката включва : 1 х Опаковка за сапун Моля, обърнете внимание ◆ Дозирует почти всяко домакинство продукт.

Декларирани характеристики

Room:
Bathroom, Kitchen, Utility
Material:
Stainless Steel
Main Colour:
Silver
Capacity:
1 X 500ml
Type:
Soap Dishes
Features:
Modeling chic
Size:
As picture shows
Package Includes:
1 x Soap Dispenser:
Please Pay Attention:
◆ Dispenses almost any household product. Empty plastic bottles are ideal for soaps, handwash, washing up liquid, lotions, sanitiser, shampoo, conditioner, shower gel, lubricants, oils, alcohol gel, and cleaning products.:
If you have any suggestions, please leave us a message and we will be sure to make corrections. :