.

Коледни Гирлянди yoo На батерии Коледни Гирлянди, Декоративни 3,9 фута 8,2 фута 16,4 фута 10 броя 20 броя 40 броя Led Светлини за украса на Коледната Елха на Сватбени партита О?

Коледни Гирлянди yoo На батерии Коледни Гирлянди, Декоративни 3,9 фута 8,2 фута 16,4 фута 10 броя 20 броя 40 броя Led Светлини

BGN 16.74

Сума
Налично за поръчка

❤ Страхотни подаръци : Отличен подарък за любимия човек, приятелите и семейството си от деня на раждането и празнуването на Коледа ❤ Украсете къщата : топло с гарнитура спални, парти, сватба, Свети Валентин, Коледа, къща, прозорци, бани, фестивали, фестивали, представления, ресторанти, хотели, бизнес сгради, търговски центрове, магазини и създаване на голямо вълнение и приятна атмосфера. ❤ Източник на захранване от батерията : за гирлянди с дължина 1,2 м/3,9 фута нужда от 2 батерии тип АА (не са включени в комплекта), за гирлянди с дължина 2,5 m/8,2 фута и 5 метра/16,4 фута се нуждае от 3 батерии тип АА (не са включени в комплекта), гирлянди, захранван от мрежата са безопасни и удобни за вас. ❤ Вътрешни и външни гирлянди : Водоустойчива led с топки и гирлянди, са подходящи за вътрешна и външна декорация и тържества.Подходящ за градината, хол, трапезария, спалня, сватби, партита, на Деня на Свети Валентин, Хелоуин, Коледа и други случаи. ❤ Сигурност и дълготрайност : Коледни гирлянди, захранван с батерии е водоустойчив и може да функционира нормално, дори и в дъждовни дни, като предотвратява неблагоприятни фактори на околната среда и поддържане на сигурна електрическа връзка. ❤ Страхотни подаръци : Отличен подарък за любимия човек, приятелите и семейството си от деня на раждането и празнуването на Коледа. ❤ Украсете къщата : топло с гарнитура спални, парти, сватба, Свети Валентин, Коледа, къща, прозорци, бани, фестивали, фестивали, представления, ресторанти, хотели, бизнес сгради, търговски центрове, магазини и създаване на голямо вълнение и приятна атмосфера. ❤ Източник на захранване от батерията : за гирлянди с дължина 1,2 м/3,9 фута нужда от 2 батерии тип АА (не са включени в комплекта), за гирлянди с дължина 2,5 m/8,2 фута и 5 метра/16,4 фута се нуждае от 3 батерии тип АА (не са включени в комплекта), гирлянди, захранван от мрежата са безопасни и удобни за вас. ❤ Вътрешни и външни гирлянди : Водоустойчива led с топки и гирлянди, са подходящи за вътрешна и външна декорация и тържества.Подходящ за градината, хол, трапезария, спалня, сватби, партита, на Деня на Свети Валентин, Хелоуин, Коледа и други случаи. ❤ Сигурност и дълготрайност : Коледни гирлянди, захранван с батерии е водоустойчив и може да функционира нормално, дори и в дъждовни дни, като предотвратява неблагоприятни фактори на околната среда и поддържане на сигурна електрическа връзка.

Декларирани характеристики

Material:
plastic, copper wire
LED Color:
Warm white
1.2m/3.9ft -- 10 lights -- 2 AA batteries (not included):
2.5m/8.2ft -- 20 lights -- 3 AA batteries (not included):
5m/16.4ft -- 40 lights -- 3 AA batteries (not included):
Purpose:
holiday decoration, wedding decoration, birthday party, room decoration
◆ Package include:
string light * 1
◆ Warm tips:
* You need to bring your own 2-3 AA batteries.:
* Because of manual measurement, the error is 0.1-0.8cm(0.03-0.3inch), please refer to actual size.:
◆ Customer Service:
* We offer 100% Money Back or Exchange if the product has any quality issues, you can buy with confidence.:
* We offer 24 hours online customer service, please feel free to message us if you have any questions. Thanks for good communication!:
* We promises to ship within 24 hours, and the delivery time is 7-20 working days. :