.

jojofuny 1 Комплект Поставка за Кифли Пластмасова Поставка за Десерт Бяла Поставка за Торта 3-Ярусная Сервировочная Поставка Поставка за Плодове многократна употреба ?

jojofuny 1 Комплект Поставка за Кифли Пластмасова Поставка за Десерт Бяла Поставка за Торта 3-Ярусная Сервировочная Поставка

BGN 9.71

Сума
Налично за поръчка

?СЕРВИРОВОЧНЫЙ ТАВА ЗА ПАРТИТА; Удобно легна и сервирайте десерти на страните, ще се радвате на повечето деца и възрастниДесертни чинии 3 нива на пластмасови подложки за кифли mini cake stand са изработени от висококачествена пластмаса, която е да храни и предпазва околната среда. ? ПОСТАВКА за сватбени кексчета; Декоративна и практическа поставка за кифли, здрав за по-дълга употреба.Трехъярусная пластмасова поставка за кифли mini cake stand лесно да се събере, за съединение на детайли и дръпване всичко отива за няколко минути. ? Поставка за сватбени кексчета; Перфектната поставка за кексчета и торти за сватба, годеж, чаено парти, банкет, рожден ден, детски душ, Коледа, 3 нива поставка за мини-кексчета многофункционални и широко прилагане, идеален за демонстрации кексчета, десерти, сладкиши, плодове. ?На много НИВА КУЛА ЗА кифли; ДЕКОРАЦИИ за чай; Елегантно демонстрируйте и сервирайте си торта и други лакомства за вашите гости, направете ги такива щастливи.Чиния white за десерти са изработени от хранително-пластмаса PP, който е безопасен и може да се използва повторно. ? ПОСТАВКА ЗА БИСКВИТИ; Лесна за дизайн и изключително практични за използване, ще ви приятни усещания от употреба.Профили поставка за торта по-дебели, отколкото при конвенционалните модели, я не е лесно да се деформира, и няма нужда да се притеснявате за разклащане диференцирани тава. ?СЕРВИРОВОЧНЫЙ ТАВА ЗА ПАРТИТА; Удобно легна и сервирайте десерти на страните, ще се радвате на повечето деца и възрастни.Десертни чинии 3 нива на пластмасови подложки за кифли mini cake stand са изработени от висококачествена пластмаса, която е да храни и предпазва околната среда. ? ПОСТАВКА за сватбени кексчета; Декоративна и практическа поставка за кифли, здрав за по-дълга употреба.Трехъярусная пластмасова поставка за кифли mini cake stand лесно да се събере, за съединение на детайли и дръпване всичко отива за няколко минути. ? Поставка за сватбени кексчета; Перфектната поставка за кексчета и торти за сватба, годеж, чаено парти, банкет, рожден ден, детски душ, Коледа, 3 нива поставка за мини-кексчета многофункционални и широко прилагане, идеален за демонстрации кексчета, десерти, сладкиши, плодове. ?На много НИВА КУЛА ЗА кифли; ДЕКОРАЦИИ за чай; Елегантно демонстрируйте и сервирайте си торта и други лакомства за вашите гости, направете ги такива щастливи.

Декларирани характеристики