.

Волейболна мрежа PlasMaller (32 x 3 фута) За професионални спортни състезания, Обменни Мрежи за Задния двор, Училищния Двор, Градина, на Плажа, на Басейна (Само мрежа)

Волейболна мрежа PlasMaller (32 x 3 фута) За професионални спортни състезания, Обменни Мрежи за Задния двор, Училищния Двор,

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

? ПРОФЕСИОНАЛЕН : Изработен е от висококачествен полиетилен с висока якост; Размер на окото е 9,5 х 1 м (32 х 3 метра), квадратна мрежа 10 см (4 инча) размерът на канапи 2 мм ? СВЕРХПРОЧНЫЙ : В горната част на волейболен окото преминава въжето от авиационна стомана с дължина 42 метра, на четирите ъгъла на мрежата са монтирани втулки и въжета с дължина 6,5 метра, които лесно се оправям и да се фиксира. ? ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ на ДЕТАЙЛИТЕ : четири страни волейболен мрежа покрива с кърпа с двойно шиене, привлекателни и здрав (поляци в комплекта не са включени). ? РЕГУЛИРУЕМИ ПО ВИСОЧИНА : Професионална волейболна мрежа sun лесно да се регулира по височина за мъже, жени или съвместна игра. ? МНОГОКРАТНО УПОТРЕБА : подходящ за всяко време и на различни нива на играчите.Отличен дизайн, с възможност за многократна употреба както на закрито, така и на открито, например в двора на училището, в задния двор, в градината, за игра на плажен волейбол, семейни игри и партита.Тази волейболна мрежа непременно ще предизвика веселие и конкуренцията сред приятелите и семейството си.Вие можете да усъвършенствате уменията си за игра на волейбол, да се забавляваме и да останат във форма; какво още може да се желае?.Мрежа стандартен размер е подходящ и за професионални мача, така че да можете да тренирате по-истински.Отличен за загряване на дома или за използване в състезания, тази мрежа ще е безценен за вашата волейболен практики. ✔ Многократно използване, също така за градината, училищния двор, двор, плажа, басейна, партита и други игри. ✔ Устойчив на разкъсване на черен скрученная полиетиленово мрежа с възли. ✔ Волейболна мрежа със стоманена тросом за допълнителна стабилност и подкрепа. ✔ Четирите ъгъла на мрежата да имат втулки и въже, които лесно се затегне. ✔ Волейболна мрежа увита с 4 страни двойно шиене, за да се осигури допълнителна видимост и поддържа форма по време на игра. ✔ В съответствие с дизайн в турнирния стил, размери на отворите на мрежата : 32' x 3'. ✔ Регулируема височина : 3 метра, за възрастни и деца.Материал : пластмаса, двуслойни платно и стоманен кабел, PVC. Пратката включва : 1 Х волейболна мрежа 1 Х чанта за носене.

Декларирани характеристики