.

Ipetboom 4 Бр., Закачка за Котки, Играчка-Закачка за Котка, Играчки за котка, Играчки за Коте, Пръчки за Котки, Забавни Играчки За Котки, Стоки За Котки, Домакински ABS, PVC, Де?

Ipetboom 4 Бр., Закачка за Котки, Играчка-Закачка за Котка, Играчки за котка, Играчки за Коте, Пръчки за Котки, Забавни Играчки

BGN 64.33

Сума
Налично за поръчка

ИНТЕРЕСНА ИГРАЧКА ЗА КОТЕ - детски играчки за Дъвчене от висококачествени материали, които са здрави и крепки, развлекая Любимата си коткаАКСЕСОАР за котки - Забавно интерактивни играчки за котки или играчка за упражнения за котки, която носи повече радост и веселие.ПРЪЧКА-ЗАКАЧКА за КОТКИ - играчка стимулира котешки любопитство.Креативен дизайн на форма, осигуряваща неговата популярност и практичност за вашия домашен любимец.ИНТЕРАКТИВНА ИГРАЧКА за КОТКИ, А за вашата котка или други приятели, които имат котки, им с него ще бъде забавно.ИНТЕРЕСНА закачка за КОТКИ - За здравето на домашните котки прекарват време със своите домашни любимци, помагайте им да отслабнете, правете спорт, за да си домашни любимци са здрави.Пратката включва 4 x котешки тизера Характеристики на Връзка с вашите котки, играят заедно, че е добра интерактивна играчка за малки котенца. -Материал : поле за игри с котки от ABS и PVC Изработени от превъзходни материали на ABS и PVC, практичен и траен за продължителна употреба. колоритен играчка-закачка за коте. -Играчка стимулира котешки любопитство.Креативен дизайн на форма, осигуряваща неговата популярност и практичност за вашия домашен любимец, играющего в играчки котка. - Размер : 33,00 X7,00 X7,00 см. / 12,97 X2,75 X2 интерактивни играчки за котки. -Устойчива на надраскване и износване, това е много интересна играчка за котки интересна играчка-пръчка за котки. -Цвят : както е показано на фигура играчка-пръчка за котки -Лека и преносима, тя е лесно да носите със себе си, дразнящая играчка може да ви донесе голямо удобство играчки-коли за котки.Информация за продукта Играчки-котешки пръчици за домашни котки от Този предмет е изработен от висококачествен материал за издръжливост use.котка Дразнящая пръчка за коте атрактивен и да привлича вниманието на вашите котки за hours.котка пръчка Си сладък котка ще се радвате на тази интересна играчка. играчка за игра с коте В нашите играчки-пръчици за котки няма елементи, които няма да навредят на вашата котка.

Декларирани характеристики