.

Нагревател за Бутилки, USB Преносим Пътен Нагревател За Шишета За Хранене на Бебето, Термостат, Капачка С нагревател, Нагревател За Бутилки за Пътуване, Подгряване н?

Нагревател за Бутилки, USB Преносим Пътен Нагревател За Шишета За Хранене на Бебето, Термостат, Капачка С нагревател,

BGN 3.75

Сума
Налично за поръчка

Нагревател за бебешко шише в кола Tavel : Стоукс детско мляко до идеалната температураМалък и компактен дизайн за лесно пренасяне и съхранение.Отопление при постоянна температура около 40 ° C, осигурява ефективно поддържане на хранително мляко.Нагревател за бебешко шише с мляко за дома и на улицата : идеалното решение за родителите, което позволява удобно, сигурно и лесно согревать детска бутилка по време на пътуване в кола. перфектният коледен подарък за вашето семейство и приятели, колеги, подаръци за Деня на благодарността или рожден ден.USB-нагревател за бебешки шишета : Съвместима с много видове USB устройства на 5 V 2 A, като например power bank, лаптоп, адаптер за зареждане, зарядно за кола и т. Кука и контур на капака помагат на твърдо и здраво заключване на бутилка.Подходяща за млечни бутилки с различни размери.USB-нагревател мляко за пътуване : Нагревател бутилки за кърма е подходящ за много случаи.Може да се използва като нагревател за бутилки в пътуване, самолети и автомобили, което прави живота ни по-удобно, и ние не трябва да се притеснявате за това, че детето пие мляко.Преносима бутилка за нагряване : благодарение на фината работа, е перфектен подарък за новородени, бебета и майки. Идеалното решение за родителите, което позволява удобно, сигурно и лесно согревать детска бутилка по време на пътуване в кола.Малък и компактен дизайн за лесно пренасяне и съхранение. Стопля детско мляко до идеалната температура.Малък и компактен дизайн за по-удобно носене и хранения2. Разпространението на топлина при постоянна температура около 40 ° C за ефективно поддържане на хранителния молока3. Кука и контур на капака помагат на твърдо и здраво заключване на бутилка.Подходяща за млечни бутилки с различни размери 4. Идеалното решение за родителите, което позволява удобно, сигурно и лесно согревать детска бутилка по време на пътуване с кола 5. Съвместима с много видове USB устройства на 5 V 2 A, като захранване, лаптоп, адаптер за зареждане, зарядно за кола и т. Особености : Вие се притеснявате, че студено мляко на вашето дете е вредно за стомаха?Сега, ние можем да ви снабди с капак с нагревател за бутилки, за да си дете може да пие топло мляко, както у дома, така и на улицата или на пътя.Характеристики : Стоукс детско мляко до идеалната температура.Малък и компактен дизайн за лесно пренасяне и съхранение.

Декларирани характеристики

Are you worried that your baby's cold milk is not good for the stomach? Now we can provide you with a bottle heated cover, so that your baby can drink warm milk both at home, in outdoors or on the go. :
Features:
Warms baby milk to perfect temperature. Small and compact design for easy carry and storage. :
About 40 °C circulating constant temperature heating for efficient maintenance of nutritional milk. :
The hook and loop on the cover helps to fix the bottle securely and firmly. Suitable for many sizes of milk bottle. :
The zipper closure is designed for access to the inner insert and you can wash the removable cover while taking out the heating element. :
Perfect solution for parents to conveniently, safely and easily warm baby bottle while in the car traveling. :
Compatible with many kinds of 5V 2A USB devices such as power bank, laptop, charging adapter, car charger, etc. :
Specification:
Condition:
100% Brand New
Material:
Cotton
Type:
Letters, Fox, Monkey, Heart, Mushroom(optional)
Open Size:
Approx. 28*13cm/11.02*5.12in
Weight:
Approx.60g/2.1oz
Package List:
1 * Baby Bottle Warmer Cover :
It will take half an hour to warm your normaltemperature milk while it will spend one hour for heating milk taking fromrefrigerator. The milk heating or warming time will be different because ofdifferent material of :