.

Костюм за възстановяване на кучета LeLePet След Операции, Хирургически Костюм за Възстановяване на Мъжки и Женските Кучета, Костюм За Домашен Любимец, След Кастрация/?

Костюм за възстановяване на кучета LeLePet След Операции, Хирургически Костюм за Възстановяване на Мъжки и Женските Кучета,

BGN 9.63

Сума
Налично за поръчка

✨[Регенериращ защитен костюм за кучета]✨ Този професионален възстановителен костюм за кучета мъжки и женски пол е предназначена за защита на рани, петна, разрези, алергични реакции и кожни заболявания, както и за това, да си куче не се притеснява след кастрация или стерилизацияВ сравнение с впръскване на ошейником и тънки, леки хирургически костюм позволява на домашните любимци е удобно да лежи, без смущения и не ограничава движението им, което позволява на кучета свободно да се ядат храни, да пие вода и да се отдадете на ежедневните въпроси. ✨[Предпазва от близане и белези]✨ Костюм за възстановяване на кучета палта тялото на кучето, което може ефективно да попречи на домашни любимци да ближат или да се изгребе рани, особено рани на корема, а също така предотвратява преследване на други животни в период на възстановяване, помага на кучето да е по-добре да се възстанови след операцията, да намали тревожността и стреса на кучето си и да направи процеса на възстановяване е по-спокойно и приятно. ✨[Мек и дишащ материал]✨ Този постоперативни костюм за кучета е изработена от чист памучен плат, мека, дишаща еластична, удобна, плътно затварящ се, но не тясна, и не ще даде на кучето си чувство на скованост, както и ефективно да помогне възстановяване домашен любимец, в него уютно и безопасно за вашето кученце.Боди за възстановяване на кучета лесно се почиства, може да се пере в машина и бързо да изсъхне. ✨[Лесен за носене]✨ Отзад има редица копчета, благодарение на които риза recovery лесно се облича и да стреля. В сравнение с цип magic sticker, към дизайна на копчета не се придържаме на космите.Пришивной кръг на корема има за цел да гарантира, че мъж може да пее, можете да го откъсне, и вашият мъж да може да пее, без да махате възстановителен костюм. ✨[Богат на функции хирургична риза за кучета]✨ Ни облекло за възстановяване на кучета може да се използва не само за възстановяване след операция, за запазване на топлината за след бръснене и безпокойство след отбиване от гърдата, но също така може да се използва като ежедневни дрехи за дома или пижама, ефективно предотвратява попадането на излишната козина на мебели. Този лек и удобен жилетка за кучета ще достави на вас и вашето куче най-добри впечатления.Той е подходящ за носене по всяко време на годината.

Декларирани характеристики