.

Набор от тръби за приток и отлив от метална лилии за аквариум, премахва поверхностную пяна

Набор от тръби за приток и отлив от метална лилии за аквариум, премахва поверхностную пяна

BGN 8.98

Сума
Налично за поръчка

Приток на повърхностни скимер по тръбатаИзискан акрилни кошници за цветя с внимателно обмислени зазорами за предотвратяване на случайно нараняване от по-малките риби и скариди.аксесоари за аквариум въздушни помпи и целевата аудитория.Аквариумный аквариум.По-дебела стена на тръбата, изработен от висококачествени материали и никога не се отрязва на ъглите, за да се гарантира нейната дълготрайност.аксесоари за аквариум въздушни помпи.Ние предлагаме услугата връщане на парите.Ако не сте доволни от своя опит или стока, ние ви каним да се свържете с нас, за да можем да решим проблема.Разъемное отвор за регулиране на притока и разхода на вода с кръгла дупка, удобно и точно, стилен външен вид.Интерфейс Дизайн с двойна пагода, изискан и красив, предотвратява отваливание трахеята. Скиммерная тръба ефективно премахва поверхностную пяна, като поддържа водата чиста и насърчаване на емпиричните водни растения.идеи за коледни подаръци за момче, коледни подаръци за колеги, коледни подаръци за клиенти, коледни подаръци за 15-годишни, необичайни коледни подаръци, персонализирани коледни подаръци, подаръци за Коледа.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Шумовка за тръби Материал : Неръждаема стомана Цвят : както е показано на фигура Подходящ тип : Резервоар за вода и т. Функция на продукта : Скимера за всмукателните и изпускателните тръби Тръба изобщо не работи, обикновено се дължи на факта, че след смяната на всмукателните и изпускателните отвори за вода се известно количество въздух, филтър касета не работи нормално, и приток на вода намалява.Какво трябва да се направи в това време, така че това е : 1. Регулиране на метални огради в долната част на всмукателната тръба за вода на максимум (предотвратите вдишване на въздух, след като скоростта на притока известно време ще бъде нормална) 2. В съответствие с изпускателния клапан на филтъра касета, разклаща филтърен патрон, выключением хранене и т., Въздуха ще бъдат пуснати след корекция на работа, и притока ще се върне към нормалното.Списък с пакети : 2 x Цедка за почистване на повърхността на труб3 x Аксесоари 8 x винт Забележка : 1. Силата на акрилния монтажен затягане е ограничена, моля, не се стегнете го 2. Регулиране положението на водопроводна тръба, всмукателните и изпускателните дюзи за вода и не използвайте акрилни крепежный скоба след инсталация 3.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Pipe Surface Skimmer
Material:
Stainless Steel
Color:
As Picture Shown
Suitable Type:
Water Plant Tank, etc.
Product Function:
 Inflow and Outflow Pipe Skimmer
The pipe does not work at all, usually because after replacing the water inlet and outlet, some air is inhaled, the filter cartridge does not work normally, and the water inflow decreases.:
What needs to be done at this time is:
1. Adjust the metal fence at the bottom of the water inlet pipe to the maximum (prevent air inhalation after the inflow rate is normal for a while):
2. According to the filter cartridge exhaust valve, shaking the filter cartridge, powering off, etc., the air will be emptied after adjusting the operation and the inflow will return to normal.:
Package List:
2 x Pipe Surface Skimmer3 x Accessories:
8 x Screw:
Note:
1. The strength of the acrylic fixing clip is limited, please do not tighten it2. Adjust the position of the water pipe and the water inlet and outlet connections, and do not compete with the acrylic fixing clip after installation :
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :