.

GIGALUMI 8 Бр. Слънчеви Наземни Светлини, Слънчеви Дискови Осветление За улици, Пъстри Автоматично Променящите Водоустойчив Наземни Светлини на слънчеви Батерии, Град?

GIGALUMI 8 Бр. Слънчеви Наземни Светлини, Слънчеви Дискови Осветление За улици, Пъстри Автоматично Променящите Водоустойчив

BGN 14.00

Сума
Налично за поръчка

【Здрав материал и водоустойчив】Вграден в земята тела в слънчевата енергия е направен от здрав ABS-пластмаса, която издържа тегло 220 кг (100 кг)Степента на водоустойчивост IP68 позволява на слънчевите светильникам за косене на палубата да работи не само по време на дъждовния сезон, мътна и снежна време, но и при температура от -20 ° C до + 45 ° C. 【5 допълнителни режима на осветление】Лампа solar disk light има пет различни режима на осветление и функция памет.След като по него постучат или растопчут, той ще се промени режима на осветление и ще се следват следните цикли : ① Червен цвят (постоянна светлина) ② Зелен цвят (постоянна светлина) ③ Син цвят (постоянна светлина) ④ Червено-зелено-синьо гориво Цвят (дихателен светлина) ⑤ RGB (дихателен светлина). 【Дълго време на работа и 2 инсталиране на】 100% работи на слънчеви батерии.Слънчев пейзаж лампа автоматично зареждане 4-6 часа при директна слънчева светлина и автоматично работи 8-12 часа през нощта.Батерията с голям капацитет осигурява по-дълъг период на работа.Не само можете да вдавить палубни лампа в земята (два заземляющих трън), но и да се фиксира палубни лампа на повърхността (две контакти и два винта). 【Превъзходен светлинен ефект】 Благодарение на четырехсторонним радиален светодиодам с декоративен светлинен ефект и поликремниевой на соларни панели с коефициент на преобразуване на слънчевата енергия до 20% слънчев външен лампа могат да придадат уникален декоративен чар на градината си, земята, басейн, стълбище, двор, двор, а пътеката, на палубата на пейзажа. 【За обслужване на клиенти】 Ако по някаква причина не сте доволни от този слънчева светлина, просто се свържете с нас свободно, ние ще предоставим техническа подкрепа и насърчаване възможно най-скоро.През нощта слънчевата светлина ще се включи автоматично, когато покритието (SWITCH ON).След като слънчеви батерии ще получите английски език или растоптана, вградени в земята лампа, за да промени режима на осветление и ще следват тези цикли. Червен цвят (Постоянна светлина).През нощта слънчевата светлина ще се включи автоматично, когато покритието (SWITCH ON).След като слънчеви батерии ще получите английски език или растоптана, вградени в земята лампа, за да промени режима на осветление и ще следват тези цикли. Зелен цвят (постоянна светлина). Син цвят (постоянна светлина).

Декларирани характеристики