.

Преносима количка за багаж, Ръчни колички с гумени колела и 3 лепене тросами Тежкотоварни количка за ръчни колички Сгъваема Ръчна количка с телескопична дръжка за ?

Преносима количка за багаж, Ръчни колички с гумени колела и 3 лепене тросами Тежкотоварни количка за ръчни колички Сгъваема

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

★ Сгъваема ръчна количка - Лека ръчна количка помага за преместване на тежки предметиНосете неща, с подходящ инструмент за тази работа.Идеален за ползване у дома, в офиса, на работа, пътуване или за пазаруване.Позволете ни солидна ръчна количка изпълнява тежка работа. ★ Висококачествени материали - Подвижна количка е изработена от алуминиева сплав и издържа на големи натоварвания.Приложен бънджи кабел осигурява на товари с ръчна количка.Големи гумени колела се въртят плавно. ★ Телескопична дръжка – телескопична дръжка за удобно преместване на товари.Дръжка за ръка, покрита с мека гумена пяна за комфорт и допълнителна здравина на захващане. ★ Износоустойчиви колела – Износоустойчиви колела от високо и твърд каучук може да се използва почти всеки пода, те са гладки и леки. ★ Удобно съхранение – сгъва апартамент за лесно пренасяне и съхранение в колата, под леглото, в гардероба, килери или гаражи. ★ Сгъваема ръчна количка - Лека ръчна количка помага за преместване на тежки предмети.Носете неща, с подходящ инструмент за тази работа.Идеален за ползване у дома, в офиса, на работа, пътуване или за пазаруване.Позволете ни солидна ръчна количка изпълнява тежка работа. ★ Висококачествени материали - Подвижна количка е изработена от алуминиева сплав и издържа на големи натоварвания.Приложен бънджи кабел осигурява на товари с ръчна количка.Големи гумени колела се въртят плавно. ★ Телескопична дръжка – телескопична дръжка за удобно преместване на товари.Дръжка за ръка, покрита с мека гумена пяна за комфорт и допълнителна здравина на захващане. ★ Износоустойчиви колела – Износоустойчиви колела от високо и твърд каучук може да се използва почти всеки пода, те са гладки и леки. ★ Удобно съхранение – сгъва апартамент за лесно пренасяне и съхранение в колата, под леглото, в гардероба, килери или гаражи.Независимо от това, перевозите ли предмети от бита или багаж, тази ръчна количка да се справи с всичко това.И независимо от това, когато той се използва, сгъваема конструкция е идеална за лесно съхранение в гаража, мазето, офиса, склада или склад.★ Технически характеристики : · Материал : алуминиева сплав · Диаметър на тръбата : 25 мм / 1,0 инча, 28 мм /1,1 инча, 32 мм /1,3 инча · Размер в разложенном формата на : 25 мм тръба - 31x46x103 см /12.2 х 18,1 х 40,6 дюйма28 мм тръба - 31x46x101 см /12.

Декларирани характеристики