.

Mipcase, 2, предмет, Животно, Птици, Папагали, Леко Бельо, Червен Малък Домашен Декор за момичета с Утенком Ара, Втулки-за Многократна употреба с Кърпа, Хх см, Дрехи за дом?

Mipcase, 2, предмет, Животно, Птици, Папагали, Леко Бельо, Червен Малък Домашен Декор за момичета с Утенком Ара, Втулки-за Многократна

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Набор от "Птичи полет" : Лесно наряжается за вашия гъска, разтрива, с него лесно се справят, когато той е мръсенПелена за декор пиле : да се съхранява на вашия гъска чисти и чистота.Или за хубавите стоки за домашни любимци.Пере пелени за пилета : Модерен дизайн, ще направят вашия гъска е по-хубав, привлекателен и очарователен.Пелена за малък домашен любимец : Шлейка за папагал може да предизвика экстравазацию или дефекацию в целия вашия дом.Пелена за домашни патици : и поддържайте в работно състояние, ви спестим време и усилия.Осъществяване списък 2 x Пелена за пиле Характеристики подгузника -Материал : полиестер малка пелена за кокошка -Поддържа вашия гъска чисти и спретнати.Или за красивия малък гъши подгузника. - дизайн, лесен и елегантен, облечен по-красиви птичи памперси. -Фино обработени, надежден качество, за вашия гъска носите бикини период от пиле. -Красив цвят и печатни фигура ще направят вашия гъска очарователна моющейся кърпа за домашни птици. - , носете и снимайте.Красива и оригинална украса пелена за пет доставки.Описание на продукта Стираемые памперси за пилета Практичен и портативен дизайн, осигуряващ тяхната популярност.пелена за домашни патици е Изработен от материал, достатъчно за вашия продължителна употреба.Пелена за декор пиле Иска памперс, за да пиле?Нашият нежен пилешка пелена ще стане най-добрият избор за вас.

Декларирани характеристики