.

1 комплект От Сплав За нокти, Практически Дюза За Кожичките, Фалшив Аксесоар, Керамични Натурален Комплект, Професионален Лак За премахване, Специални Преносими Ин?

1 комплект От Сплав За нокти, Практически Дюза За Кожичките, Фалшив Аксесоар, Керамични Натурален Комплект, Професионален

BGN 4.31

Сума
Налично за поръчка

Отстраняване на нокти акрилен гел : Можете да си купите тези практични и професионални инструменти за полиране на ноктите на достъпна ценаАкрилни инструменти за нокти-арт : Това е набор от задължителни шлайфане на глави за нокти-арт в професионалните салони или у дома.Шлайфане на главата за нокти : Те имат добър ефект полиране на ноктите и в същото време внимателно се отнасят към ноктите и кожата и са удобни за употреба. съвети за маникюр и педикюр : Те са изработени от качествени материали, разнообразна висока здравина, така че са практични за използване.Свредло за педикюр : Нашите професионални глави за полиране на ноктите са здрави, трудно се поддава на обработка и деформация.Отстраняване на нокти акрилен гел : Можете да си купите тези практични и професионални инструменти за полиране на ноктите на достъпна цена.Акрилни инструменти за нокти-арт : Това е набор от задължителни шлайфане на глави за нокти-арт в професионалните салони или у дома.Шлайфане на главата за нокти : Те имат добър ефект полиране на ноктите и в същото време внимателно се отнасят към ноктите и кожата и са удобни за употреба. съвети за маникюр и педикюр : Те са изработени от качествени материали, разнообразна висока здравина, така че са практични за използване.Свредло за педикюр : Нашите професионални глави за полиране на ноктите са здрави, трудно се поддава на обработка и деформация.Списък на пакетите 10 × инструменти за маникюр Характеристики -Цвят : както е показано на фигурата. -Можете да си купите тези практични и професионални инструменти за полиране на ноктите на достъпна цена. -С тяхна помощ можете да направите маникюр у дома си, без да посещавате салон, което е икономически изгодно. -Размер на опаковката : 9,00 X6,50 X1,50 см /3,54 X2,56 X0,59 инча. -Материал : Легированная вольфрамовая стомана. -Има различни видове шлифовъчни глави, които могат да се погрижат за всички ваши нужди в процеса на маникюр. -Независимо от това, дали сте начинаещ в маникюрном изкуството или професионалист, с тези инструменти ще ви бъде лесно да работи. -Те са изработени от качествени материали, разнообразна добра здравина, така че са практични за използване.Информация за стоки Бита за маникюр и педикюр, Ако търсите професионален и достъпен набор от тренировки за лак за нокти, след това ви тук. акрилни инструменти за дизайн на ноктите, Изработени от висококачествени материали, те са практични и са предназначени за продължителна употреба.

Декларирани характеристики