.

DOITOOL 40 бр. Бельо коралово-сива за Еднократна употреба Обувки За пътуване на Булката, Удобни Дамски Чехли Унисекс, Сгъваеми, Творчески, за почивка, за Еднократна упот?

DOITOOL 40 бр. Бельо коралово-сива за Еднократна употреба Обувки За пътуване на Булката, Удобни Дамски Чехли Унисекс, Сгъваеми,

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Памук и ленПЛАТНЕНИ ЧЕХЛИ - необходимото оборудване за хотели, дома или за пътуване.За ЕДНОКРАТНА употреба СПА-ЧЕХЛИ - Хотелски чехли - за Еднократна употреба конструкция, която позволява да се избегне миризмата на краката и да се поддържа чистота.ИЗХВЪРЛЕТЕ ЧЕХЛИ - на най-различни места, като хотели, мотели, партита, семейни гости.ВАФЛИ СЪС ЗАТВОРЕНИ ПРЪСТИ - Дебела подметка, с дебелина на материала до 8 ММ.TRAVEL ЧЕХЛИ - Предимство на повече от малка, тази тъкан е приятна за кожата.Пратката включва 40 x тапочек Характеристики - Малка и лека, лесно да ги носите със себе си навсякъде, където ви харесва Хотелската обувки. - на различни места, като хотели, мотели, партита, семейни посетителите и т. чехли със затворени пръсти. - Те ще накарат вашите гости да се чувстват вашето гостоприемство, ентусиазъм и уважение към гостите на хотелски стаи Чехъл. - Тези продукти можете да дадете на приятелите си и на близките си, че ще им е много удобство в дома хотелски чехли със затворени пръсти. - Изработени от висококачествен материал, това са практични и дълготрайни хотелски чехли за пътуване. -Материал : памучни и ленени чехли за плаж и разходки Информация за стоки, Женски спа-чехли-сандали Леки и меки, много удобни в чорап.Еднократни чехли за гостите на Тази двойка за еднократна употреба тапочек е изработена от материал, който практически в хотел, мотел, къща, салон за красота, спа, пътувания, маникюре и т. Семейни спа чехли ще ви помогнат да спестите време в подготовката за приемане на гости.

Декларирани характеристики