.

ПОДОБРЕНО СЦЕПЛЕНИЕ на QUICKDRAW и РЕГУЛИРУЕМИ ОСНОВАНИЕ За КОНТРОЛЕРИ на PLAYSTATION 4 - ИДЕАЛНА За КРАЛСКАТА БИТКА - FORTNITE и APEX LEGENDS (PS4)

ПОДОБРЕНО СЦЕПЛЕНИЕ на QUICKDRAW и РЕГУЛИРУЕМИ ОСНОВАНИЕ За КОНТРОЛЕРИ на PLAYSTATION 4 - ИДЕАЛНА За КРАЛСКАТА БИТКА - FORTNITE

BGN 15.47

Сума
Налично за поръчка

Прицеливайтесь по-бързо, регулируеми води куки, удобна ръкохватка Прицеливайтесь по-бързо.Цельтесь по-бързо.Подобряване на сцеплението. подходящ за PS4. Прицеливайтесь по-бързо, регулируеми води куки, удобна ръкохватка. Прицеливайтесь по-бързо.Цельтесь по-бързо.Подобряване на сцеплението. подходящ за PS4. Просто вземете своя триггерную система на QUICKDRAW и внимателно поставете я на съществуващ спусък PS4, първо, уверете се, че оригиналът на спусъка е вътре разширяване на QUICKDRAW trigger.След това сложете останалата част от перото на QUICKDRAW на оригиналния контролер.След това просто настройте задейства механизъм под контролер с помощта на регулировочного винт, плътно затянутого пръст.Сега сте готови да се възползват от наличните на ваше разположение на тригерите на QUICKDRAW и QUICK FIRE.Не сте сигурни как да пригодите ОТТЯЖКУ?Сканирайте QR кода, за да получите видео за това как да направите това.QUICKDRAW е внимателно проектирана специално за геймърите, за да се отстранят някои проблеми при играта.Подобрена ръкохватка на QUICKDRAW и напълно регулируеми первази спусъка куката позволяват по-бързо стреля и прицеливаться, както и за регулиране на хода на спусъка куката в движение, в съответствие с вашия стил на игра.Препоръчва множество геймъри!Не е необходимо в този скъп модифицированном контролера, просто включете QUICKDRAW и стани най-добрия играч, който може да бъде! ** КОНТРОЛЕР В комплекта не е включена **.

Декларирани характеристики