.

Молокоотсос За гърдите Srliya 14 * 13 * 12 Жена Молокоотсос Зърната Нещастници Уголемяване на Гърдите, Увеличение на Гърдите Помпени Нещастници Чаши за Кърмене или Жени

Молокоотсос За гърдите Srliya 14 * 13 * 12 Жена Молокоотсос Зърната Нещастници Уголемяване на Гърдите, Увеличение

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Измервателната скала на чаша ви позволява да видите колко можете да увеличите размера си Нашият лесен за ръчно молокоотсос е достатъчно компактен, за да се побере във вашата чанта или чанта за преобличане за лесно и дискретно сцеживания по всяко време и на всяко място.Баночная чаша за гърдите може да привлича и участък тъкан на гърдата чрез отрицателно налягане, улеснявайки циркулацията на кръвта и подобряване на застой на кръвта, което допринася за растежа си и здравето си. На прост в използването на помпата има бутон за освобождаване на въздух.така, когато постигнете желаното налягане, можете да изключите лесно за усвояване.Професионална система за уголемяване на гърдите, ефективна вакуумна помпа за уголемяване на гърдите. Подходящ за жени с чаша b / c.в резултат на това веднага става видимо за по-голям бюст. Просто закачете маркуча за купата на помпата и поставете чашата до гърдите си. Измервателната скала на чаша, за да можете да видите колко можете да увеличите размера си. На прост в използването на помпата има бутон за освобождаване на въздух.така, когато постигнете желаното налягане, можете да изключите лесно за усвояване. Това е много забавно да се използва самостоятелно или с партньора си и засилват усещането.Параметри : Материал : ABS + PVC Цвят : син + прозрачен + черен Размери : L (диаметър) x (в) отгледа 10х10 см / 3,94 инча x 3,94 инча съдържание на Пакета : 1 х молокоотсос Забележка : Не сосите твърде силно, в зависимост от вашата способност да търпят това е прекалено близо до кожата высосется червено и пречи на кожата.Адсорбционную способност може да се регулира в съответствие с адсорбционной способност на отработените газове.

Декларирани характеристики

Material:
ABS+PVC
Color:
blue+transparent+black
Dimensions:
L (diameter) x (h) 10x10cm/3.94 inches x 3.94 inches
Package List:
1 x Breast Pump:
Note:
Do not suck too tightly, depending on your ability to bear it, too close to the skin will be sucked red and damage the skin. The adsorption capacity can be adjusted according to the exhaust adsorption capacity.: