.

Когтеточка за котки Maaks Cozy Premium Дяволът Textures Design | Здрава Когтеточка за Котки Предотвратява Увреждането на бита, на дивана, на ъгъла и мебели | Когтеточка за котки в з?

Когтеточка за котки Maaks Cozy Premium Дяволът Textures Design | Здрава Когтеточка за Котки Предотвратява Увреждането на бита,

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

??????? ????????? ?????????? : В комплекта на този котешки когтеточки влиза когтеточка, която ще се хареса на вашите коткиТова действа като възпиращ фактор, което им позволява да прекарат с вас повече време, защита на вашите мебели, стените и килима от надраскване. ????? & ?????? : Отговаря на котешки инстинкт царапания, осигурява на вашия любим човек пушистому приятел, за здрави нокти, обзавеждането, снимающую стрес и отлични физически натоварвания.Когтеточка осигурява максимален улавяне на лапа, както и по-голяма, шершавую повърхността, която ще се хареса на вашата котка!. ??????????? ??? ???????? : Ние разбираме, колко много се обичате своя домашен любимец, ето защо се стремят да предоставят изключителни продукти за домашните любимци, както и изключително обслужване.С помощта на нашия подложка-скрепер за котки, можете да помогнете на котката си.Към него е прикрепена детска играчка-рибка, за да насърчи вашата котка да използвате подложка. ??????? ?????? : Първокласна текстура за царапания и различни усещания от нотки го правят още по-привлекателен за котки.Още по-важно, този дизайн е по-трайна, отколкото стандартните.Тя достатъчно е здрав, за да издържат най-остри нокти в рамките на разумен период от време. ??????? ???????????? : Конструкция от велпапе упрочняется за сметка на по-висока плътност.Высокоплотная текстура на този скреч пэда могат да издържат на постоянно налягане при ежедневна употреба и ще продължи дълго.Възползвайте се от продължителна работа и дълголетие.Тази подложка-стъргалка за котки Позволява на котката да изразят Своите Естествени Инстинкти към царапанию.Предотвратяване на драскотини по други предмети от бита.Това помага в грижите за кошачьими нокти.Когтеточка за котки Добре привлича Котките интерес.Идеалното място за котки, за да се освободите от стреса и какво да правите физически упражнения.Това е изключително полезно за здравето на Вашата Котка.Текстура на този килим е за чистачи много плътни.Конструкцията по-здрава от Стандартните.Може да Издържи най-остри нокти.Ние вярваме, че води устойчив начин на живот - това е просто естествен вариант, затова ние създаваме безопасна, атрактивни и евтини продукти.Ние предлагаме когтеточки, които ще отговарят на нуждите на всички котки и ще направят играта по-приятна, както и когтеточки за защита на вашите мебели.

Декларирани характеристики