.

COHEALI 50 бр за Етикет Декоративни Изделия Правоъгълни Подаръци за Партита Производство на Ароматни Етикети Ръчно изработени Бижута Занаят Сватбена Свещ Бяла Подаръ?

COHEALI 50 бр за Етикет Декоративни Изделия Правоъгълни Подаръци за Партита Производство на Ароматни Етикети Ръчно изработени

BGN 16.99

Сума
Налично за поръчка

Тагове за свещи : Широко се прилагат в домашни условия, пекарна, бижутериен магазин, сладкарница и така нататъкЛични етикети за подаръци : Малки и изящни, им е много лесно да се съхранява, те не заемат място.Тези етикети : Фина работа, не е лесна в производството на много практически i. Подарък етикети : Подходящи за повечето дейности, като Коледа, деня на благодарността, Ден на Св. Валентин, сватби, банкети и други празненства.Хартиени висящи етикети : Може да се използва като подарък етикети, етикети за торта, етикети за опаковане на подаръци, етикети за печене и т. Тагове за свещи : Широко се прилагат в домашни условия, пекарна, бижутериен магазин, сладкарница и така нататък.Лични етикети за подаръци : Малки и изящни, им е много лесно да се съхранява, те не заемат място.Тези етикети : Фина работа, не е лесна в производството на много практически i. Подарък етикети : Подходящи за повечето дейности, като Коледа, деня на благодарността, Ден на Св. Валентин, сватби, банкети и други празненства.Хартиени висящи етикети : Може да се използва като подарък етикети, етикети за торта, етикети за опаковане на подаръци, етикети за печене и т. на Пратката Списък на 50 x хартиени етикети Особености -Материал : машина за производство на хартиени свещи - Направете ръчно изработени подаръци за своите приятели и семейство.Използвайте този набор от етикети, за да е украса тагове за свещи. - Малки и изящни, удобни за съхранение, не заема много място хартиени етикети. - На хартия етикет има отвор, така че операцията печат подарък на етикети лесен, удобен и практичен. - Може да се използва като подарък етикети, етикети за торта, етикети за опаковане на подаръци, етикети за печене и т. тагове за свещи са ръчно изработени. - Компактен и елегантен, удобен за съхранение, практичен за използване тагове за направата на свещи.Описание на продукта висящи Хартиени етикети Вие все още търсите някакви висящи етикети за украса на вашия подарък ръчна изработка?Тогава вие не трябва да пропуснете нашите хартиени висящи етикети.дайте на етикети, и това им хареса.тагове за свещи Са идеални за украса на свещи, ръчно изработени или подаръци за приятелите си.

Декларирани характеристики