.

Holibanna 2 елемента Космическа Алуминиева Закачалка за Кърпи Стенни Закачалка За Кърпи Стенни Закачалка За Дрехи-Метална Закачалка За Дрехи и Поставки за Кърпи за Бан?

Holibanna 2 елемента Космическа Алуминиева Закачалка за Кърпи Стенни Закачалка За Кърпи Стенни Закачалка За Дрехи-Метална

BGN 10.55

Сума
Налично за поръчка

Закачалка за хавлии в банята : Този компактен закачалка за кърпи, със сигурност, е необходимо за всяка малка баняКабинет извита закачалка за хавлии : Разработена със странични куки, не причинява вреда на повърхността на стената е здрава носеща способност, подходящи за гладки повърхности, плочки, стъкло на топчета и много други.Стенен монтаж : Рафт за кърпи ви гарантира, че вашите чаршафи ще останат чисти и гигиеничными!.Държач за кърпи за баня : -СТОИ зад нашите продукти : в качеството си на отговорен продавача, нашата цел е да се грижи за клиентите, ако имате някакви проблеми или предложения, моля, уведомете ни, ние ще се радваме да чуем мнението на купувача и ще се опитаме да ви помогне да решите проблема.Закачалки за кърпи с куки : Проектирани със странични куки, не вредят на повърхността на стени, имат носеща способност, подходящи за гладки повърхности, плочки, стъкло на топчета и много други.Списък на опаковки 2 x закачалка за кърпи Характеристики - Размер : 58,00 X8,00 X6,00 см / 22,79 X3,14 X2,36 инча Кухненски закачалки за кърпи. - Материал : Алуминий однополюсные кула закачалки. - Цвят : Сребърен, с монтиран на стената телевизор. - Произведен е от алуминиев материал за продължителна употреба.Могат да бъдат монтирани в банята или в кухнята держателе за кърпи за ръце. - Този компактен закачалка за кърпи, със сигурност, е необходимо за всяка малка метална закачалка за дрехи в банята. - Рафт за кърпи може да гарантира, че вашите чаршафи ще останат чисти и гигиеничными!Закачалка за хавлии в банята - Закачалка за кърпи достатъчна дължина, за него може да се мотае много салфетки. Двойна закачалка за кърпи. - Лесно инсталиране, инсталирайте в желаната позиция и стенен държач за кърпи, не е толкова лесно да падне.Информация за стоки за баня, Използвайте тази закачалка за хавлии на стената в кухнята, в банята или на друго място, където трябва да се държат кърпа под ръка.Органайзер за кърпи Оригинален дизайн със странично на една кука му дава висока устойчивост на теглото, не позволява лесно да се падне и е трайна употреба. двойна закачалка за кърпи са Изработени от висококачествени материали и е предназначена за настаняване на повечето гладки повърхности.

Декларирани характеристики