.

Yardwe Dig Комплекти Компресор Маркуч 10шт Напоителни Съединители, части За капково Напояване Комплект за Напояване Фитинги Конектор за Маркуч Фитинги За Свързване на ?

Yardwe Dig Комплекти Компресор Маркуч 10шт Напоителни Съединители, части За капково Напояване Комплект за Напояване Фитинги

BGN 18.00

Сума
Налично за поръчка

ПРЯКО КАПКОВО НАПОЯВАНЕ - Лесно се монтират и лесно се отстраняваФитинги за капково напояване за тръбни и спринклерна система.ФИТИНГИ ЗА ПОЛИВАНЕ DIG - Лесни за инсталиране и ги лесно се изхвърлят.ФИТИНГ с УПОРИТ ТРОЙНИКОМ - Професионален, предназначени за свързване към системата за напояване на градината.Фитинги за капково напояване за тръбни и спринклерна система.ИЗЛЪЧВАТЕЛИ за КАПКОВО НАПОЯВАНЕ - това е добър инструмент за дома, градина, на открито и т., Фитинги за капково напояване за тръбни и спринклерна система.ФИТИНГИ ЗА дейности при поливане на КОЛЕНЕТЕ - Подходящи за свързването на маркуч и микронасадки.Фитинги за капково напояване за тръбни и спринклерна система.Пратката е Списък на топ 10 x градински аксесоар Характеристики - Цвят : Син Градински аксесоар. - Размер : 8x1,5x3 см копайте напояване фитинги. - Материал : Съединител напоителна тръба от ABS. -Професионално проектирани за система за напояване на градината, използвайте фитинги за поливане. - Подходящ за устройства с упорит тройником в зона с капково напояване с диаметър 16 мм - Това е добър инструмент за дома, градина, на открито, - Изработен от устойчив материал.Подходящи за продължителна употреба за напояване конектор. - Комплект за капково напояване е лесен за инсталиране и лесно се изхвърлят. - Подходящ е за свързването на маркуч и микронасадки с помощта на фитинги за напояване дождевальных инсталации. - с функция за капково напояване, за да се свържете маркуча на компресора с капкова микротрубкой.Информация за стоки, Свързващ тръбен накрайник е Лесна за инсталиране и използване.за капково напояване водата се Използва пластмасов изходния материал, дизайн за трайно и практично използване. професионален конектор за капково спрей е предназначен за идеалното свързване на тръби на напоителни системи.конектори за капково напояване С точната форма на проекти ще гарантират своята практичност и популярност сред фермери и градинари.

Декларирани характеристики