.

4 Бр. Сватбени Подаръци Кутии с Капаци Различни Размери, Квадратни Кутии за Скворечников, Штабелируемые Кутии за Подаръци, Декоративни Картонена Кутия с Панделка з?

4 Бр. Сватбени Подаръци Кутии с Капаци Различни Размери, Квадратни Кутии за Скворечников, Штабелируемые Кутии за Подаръци,

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Пратката включва : 4 броя квадратна здраво луксозни кутии 4 различни размери, 4 подаръчни карти и 1 ролка лента, това е приятна комбинация може да отговори на вашите декоративни нужди от опаковане на подаръци, достатъчно на брой, за да се подготвят подаръци за вашите близкиЗдрав и надежден материал : подарък кутия с капак в основно покритие, изработен от хартия и картон, които не е лесно да се съборят или выцвести, вие можете да я използвате за дълго време при правилно съхранение, лека и преносима за носене. 4 Различни размера : тези къщички в различни размери, включително 3,5 х 3,5 х 2 инча, 4,5 х 4,5 х 3 инча, 5,5 х 5,5 х 3,5 инча, 5,9 х 5,9 х 4 инча, можете да ги съберете заедно, за да се подготви подарък-изненада за вашите приятели, те ще бъдат изненадани, разкривайки една кутия за друг, и най-накрая, ще получат подарък.Моля, обърнете внимание на размера на полето, най-голямата кутия, подходяща за подаръци, като чаша, а най-малка кутия, подходяща за подаръци с размерите на червило.Идеален за специални случаи : тези подаръчни кутии може да се използва широко в много случаи, като например рождени дни, абитуриентски, сватба, свети Валентин, Коледа, детски душата и празници, така че можете да поставите различни сувенири в малки подаръчни кутии и да ги изпратите на гостите.Многократно използване : можете да използвате тези подарък-кутия за съхранение на бижута, парфюми, аксесоари, дрехи, картички, малки свещи или предмети от първа необходимост, която ще ви осигури много по-голямо удобство в ежедневието.Характеристики : Штабелируемый дизайн : Тези къщички с капаци могат да се подредят един върху друг, за лесно съхранение, когато не се използват, са подходящи за организиране на чекмеджета, рафтове, маси и предмети от първа необходимост.Приятен избор от подаръци : Можете да използвате штабелируемую квадратна кутия, за да се подготви изискан подарък на приятелката си в "Свети Валентин", тя ще се почувства вашата грижа и любов и ще бъде щастлив да получи такъв нежен подарък.Технически характеристики на : 4 размер : прибл. 9 х 9 х 5 см /3,5 х 3,5 х 2 инча прибл.5 х 7,5 см / 4,5 х 4,5 х 3 инча прибл. 4x14x9 см/5,5х5,5x3,5 инча Прибл. 15x15x10 см/6x6x4 инча Основен материал : гланцирана хартия и картон, на Помещение и включва : 4 подаръчни кутии с капаци 1 х лента Топло бележки : Моля, оставяйте малки отклонения от ръчно измерване.

Декларирани характеристики