.

Lide Road 12 Бр. Цвете Лента Васи, Цветни Пролетно Цвете Залепваща Лента С Цветен Модел, Декоративна Хартия Стикер за Пролетта на Парти по случай Рожден Ден, Празничен Ал?

Lide Road 12 Бр. Цвете Лента Васи, Цветни Пролетно Цвете Залепваща Лента С Цветен Модел, Декоративна Хартия Стикер за Пролетта

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

12 бр Дизайн великден лента за васи : В комплекта са включени 12 бр. цветна лента за васи, изпълнена в 12 различни модели, и по 1 бр. на всяка рисунка.Сложете любимата си подарък пакет за предложения за вашите деца, те определено ще бъде толкова щастлив, идеален за декорация на вашите цветя, подходящ за парти.Уникален дизайн : Пролетно цвете лента Васи, създадена, за да бъде пълноценен живот и са подходящи за пролет, този модел се основава на флорални елементи.Всяка ролка е с размери от около 0,6 инча х 16,4 фута, общо 196,8 метра, достатъчно дълъг за ежедневна употреба и може да се подстригва по необходимата дължина.Перфектното бижу за събитие или парти, както и за опаковане на подарък пликове, стикер за възлагане на децата.Аксесоари за пролетните тържества с цветя : Можете да използвате тези стикери с цветя, за да създадете различни бордюри по своему, обрезав етикети с подходящ размер.Подвижни, за многократна употреба и роуминг!никакви средства не се изисква, само вашите собствени ръце!Проявите своя творчески усет, вие ще можете да ги украсяват, така, както желаете.Многократно използване : Нанесете с тези красиви стикери с цветя на детски тениски или торби, за стимулиране на самостоятелна дейност.Залепете ги към подаръка за всеки случай или брошурата, за да ги направят специални, които никъде не се купуват.Добавяне на индивидуален подход към открыткам.Нашите услуги : В случай на някакви дефектни проблеми, моля, свържете се с нас, без колебание.Ние ще предоставим най-доброто обслужване, докато нашите клиенти не са изпълнени. Дизайн великден лента за васи : В комплекта са включени 12 бр. цветна лента за васи, изпълнена в 12 различни модели, и по 1 бр. на всяка рисунка.Сложете любимата си подарък пакет за предложения за вашите деца, те определено ще бъде толкова щастлив, идеален за декорация на вашите цветя, подходящ за парти.Уникален дизайн : Пролетно цвете лента Васи, създадена, за да бъде пълноценен живот и са подходящи за пролет, този модел се основава на флорални елементи.Всяка ролка е с размери от около 0,6 инча х 16,4 фута, общо 196,8 метра, достатъчно дълъг за ежедневна употреба и може да се подстригва по необходимата дължина.Перфектното бижу за събитие или парти, както и за опаковане на подарък пликове, стикер за възлагане на децата.Аксесоари за пролетните тържества с цветя : Можете да използвате тези стикери с цветя, за да създадете различни бордюри по своему, обрезав етикети с подходящ размер.

Декларирани характеристики