.

Healeved Наметало за Шампоан за Коса Салонная Фуния За Стайлинг на Коса Наметало за Шампоан Детски Престилки Инструменти За Стайлинг на Коса Детска Боя За Коса на Фриз?

Healeved Наметало за Шампоан за Коса Салонная Фуния За Стайлинг на Коса Наметало за Шампоан Детски Престилки Инструменти

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

КАЛЪФ ЗА ИЗМИВАНЕ на КОСА е Изработена от полиуретанова материал за продължителна употребаНаметало за детска прическа- ✨ Высокоэластичная опаковка, гуманизированный дизайн, облегает контура на главата, не обтягивает челото, подредена в чорап.ФУНИЯ за измиване на КОСАТА за по - ВЪЗРАСТНИ ХОРА - - кант с висока еластичност, гуманизированный дизайн, подходящ за контура на главата, челото не обтягивает, носят удобно.ВЕРТИКАЛНА ФУНИЯ ЗА ИЗМИВАНЕ на КОСА - Ефективно предпазва дрехите си от калта, която може да бъде и дишаща.ЧАДЪР-капан ЗА КОСА - наметало-фуния за шампоан При миенето на косата защита на лицето от капки.Осъществяване на списък 1 х наметало за коса Характеристики - Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната нос за подстригване на коса. - Материал : Инструменти за стайлинг на коса от изкуствена кожа. - Цвят : Както е показано на фигура фуния за измиване на косата. - Размер : Около 57x25x1 см средство за миене на косата на възрастните хора. подстригване на коса и химическо завивка в салона или у дома шампоан за боядисване на коса. - Високо еластична край на опаковката, гуманизированный дизайн, облегает контура на главата, не обтягивает челото, удобна за носене фризьорски салон наметало. - Това може да предпази дрехите си от.Това дишащи, незалепваща коса, лесно доказуема боядисване. - Изработена от полиуретанова материал за трайно и устойчиво използване на фуния за измиване на косата. - При миене на косата защитете лицето си от попадане на капки фуния за измиване на косата в изправено положение.Описание на продукта Детски инструменти Тази наметало за коса за стилна и мека.Наметало за подстригване на косата При измиване на косата защита на лицето от капки.Салонная Фризьорски салон наметало Тя и дишащи, за коса с незалепващо покритие, лесен за почистване.наметало-престилка за коса е Изработена от полиуретанова материал за трайно и устойчиво използване.Наметало за салон за фризьорство, Тя може ефективно да предпази дрехите си от.

Декларирани характеристики