.

Перука на съвсем малък Отпред HUAYI 13X6, Човешка Коса, Дълга Копринена Директни, Предварително Выщипанные, С Детски коса 180% Плътност #1B613, от естествен черно до блонда з?

Перука на съвсем малък Отпред HUAYI 13X6, Човешка Коса, Дълга Копринена Директни, Предварително Выщипанные, С Детски коса 180%

BGN 123.59

Сума
Налично за поръчка

Перука HUAYI Hair е изработена от висококачествени 9 A!00% човешки косъмТъй като вашата собствена коса.За да изглеждат по-естествено и елегантно.Повече място за пробора и повече пропускливост на въздуха. Лейси част от 13x6 инча отпред с детски коса.Раздяла от ухо до ухо, можете да го разделите, където пожелаете.Повече коса и по-дебел. плътност на 180%.Линията на растеж на косата е по-гъста.Средният размер на шапки (по подразбиране 22,5 инча).Но перука е регулируема бретельки, които може да се регулира според размера на главата си. Лейси част от 13x6 инча отпред с детски коса.Три гребен от двете страни и отзад.Светло кафява конфедерация шапчица. Шапчица среден размер (по подразбиране 22,5 инча) с джапанки. Лейси част отпред 13x6 инча с детски коса.Три гребени от двете страни и отзад.Светло кафява конфедерация шапчица. Средният размер на шапки (по подразбиране 22,5 инча) с джапанки. Лейси част от 13x6 инча отпред с детски коси, които зачесываются от двете страни и отзад. светло кафява конфедерация шапчица. свободна площ за шапки (по подразбиране 22,5 инча) с джапанки.Средният размер на шапки (по подразбиране 22,5 инча) с джапанки.Перука е снабден с регулируеми джапанки, размерът на които можете да настроите по свое усмотрение. he могат да бъдат изтеглени от 3-4 сантиметра. he могат да бъдат по-строги от 0,5 до 1 сантиметър.Вие няма да нанесете шампоан директно на влакна перука.Вместо това ще се измие перука в сапунена вода.Ако перука дълга, уверете се, че направления приглажены, а не са събрани в снопче.Перука HUAYI Hair е изработена от висококачествени 9 A!00% човешки косъм.Тъй като вашата собствена коса.За да изглеждат по-естествено и елегантно.Повече място за пробора и повече пропускливост на въздуха. Лейси част от 13x6 инча отпред с детски коса.Раздяла от ухо до ухо, можете да го разделите, където пожелаете.Повече коса и по-дебел. плътност на 180%.Линията на растеж на косата е по-дебела.Средният размер на шапки (по подразбиране 22,5 инча).Но перука е регулируема бретельки, можете да регулирате размера по своя преценка.Ако не сте сигурни, че перуката ви е удобно, моля, свържете се с нас.Ние сме щастливи да ви помогне.Чисти, меки и не линяющие косата.Отнасяйте се към него като към собствената си коса.Те винаги могат да прибират, подстригване, измиване и боя.

Декларирани характеристики