.

XSUHANGX Триъгълна Клиновидная Възглавница За Позициониране, Възглавница За четене на облегалката, Клиновидная Възглавница За Четене В Таблата на Леглото, Двойна Нощ?

XSUHANGX Триъгълна Клиновидная Възглавница За Позициониране, Възглавница За четене на облегалката, Клиновидная Възглавница

BGN 49.99

Сума
Налично за поръчка

❥【Отлична поддръжка】:Възглавница осигурява отлична подкрепа на гърба и врата и осигурява комфорт по време на четене и гледане на телевизияТази възглавница може да се използва върху легла и диван, премахване на стреса по време на четене. ❥【Модно украса за дома】:Който може да се използва за легла, диван-легло, татами, желязо легла, двуместен диван, кресла с възможност за сгъване на облегалката, седалката до прозореца, спални, еркери да подредите, всесезонни стаи, обща легла, студентска легла, останалите главата детски легла, това е за вас, приятели или перфектен подарък за семейството. ❥【 Двойно удоволствие от четенето】: Независима вътрешното ядро, чанта за съхранение страни удобен и практичен. Гъвкави бутони, тайната здрава метална светкавица, лесно отстранява и намалява.Коварен производство, Чисти ръбове.Това прави вашата Спалня привлекателна. ❥【Ергономичен дизайн】:Триъгълен дизайн отговаря на ергономия, която може ефективно поддържа кръста и гърба, доведе мускули са в отпуснато състояние и да ви направи по-спокойни и комфортни, когато дълго време седнали. ❥【Лесно почистване】 : Тази триъгълна възглавница е много лесно за почистване.Благодарение на висококачествен дизайн с цип можете без особени усилия да се оттегли и да се измие външния калъф на възглавницата на ръка или в перална машина с мек почистващ препарат. ❥【Отлична поддръжка】:Възглавница осигурява отлична подкрепа на гърба и врата и осигурява комфорт по време на четене и гледане на телевизия.Тази възглавница може да се използва върху легла и диван, премахване на стреса по време на четене. ❥【Модно украса за дома】:Който може да се използва за легла, диван-легло, татами, желязо легла, двуместен диван, кресла с възможност за сгъване на облегалката, седалката до прозореца, спални, еркери да подредите, всесезонни стаи, обща легла, студентска легла, останалите главата детски легла, това е за вас, приятели или перфектен подарък за семейството. ❥【 Двойно удоволствие от четенето】: Независима вътрешното ядро, чанта за съхранение страни удобен и практичен. Гъвкави бутони, тайната здрава метална светкавица, лесно отстранява и намалява.Коварен производство, Чисти ръбове.Това прави вашата Спалня привлекателна. ❥【Ергономичен дизайн】:Триъгълен дизайн отговаря на ергономия, която може ефективно поддържа кръста и гърба, доведе мускули са в отпуснато състояние и да ви направи по-спокойни и комфортни, когато дълго време седнали. ❥【Лесно почистване】 : Тази триъгълна възглавница е много лесно за почистване.

Декларирани характеристики

◆Name:
Bedside cushion ◆Pillow type