.

DRESBE Превръзка на Главата си в Деня на Св. Патрик, Зелена Детелина, Панделка за Коса, Детелина, Красиви Аксесоари за Коса на Ирландски Фестивал за Жени и Момичета (A)

DRESBE Превръзка на Главата си в Деня на Св. Патрик, Зелена Детелина, Панделка за Коса, Детелина, Красиви Аксесоари за Коса

BGN 4.85

Сума
Налично за поръчка

Зеленият обръч за коса е изработена с отлично матерчатого материалВсяка превръзка на главата е матерчатое външен пръстен за по-удобно приземяване.Това няма да навреди на кожата при допир и носене, а на лента за коса да не се плъзга. Превръзка на главата на Свети Патрик е опакован в найлонова торбичка.Един размер подходящ за повечето деца и възрастни.Лесно се побира и удобно в чорап в продължение на дълго време, ви позволява да правите блестящи снимки.Превръзка на главата Clover е разработена с помощта на централи, което ще ви направи по-атрактивна и освободена в тълпата, създаване на нова и страхотна прическа.Прическа с трилистником може да стане прекрасен подарък за жени, момичета, деца и вашите приятели.Зелени ленти на главата ще ви направи по-очарователна и привлекателна, ще забавляват на парти!.Аксесоар за коса Irish festival идеален за честването на Деня на Св. Патрик, Коледа, Хелоуин, фотография, костюмирани партита, переодеваний, сценични представления и т. Целта на DRESBE - да се създаде модерен неща на достъпна цена, да осигури по-бърза и сигурна доставка, за да предложи по-задоволително следпродажбено обслужване, което ни позволява да поддържаме постоянни клиенти.Но всички нови и постоянни клиенти са винаги добре дошли в нашия магазин!!Продуктът включва 1 превръзка на главата с трилистником, зелени панделки за коса, за жени и момичета, зелена превръзка на главата е проектирана с помощта на централи, и тя изглежда сладък и блести.Модерен и сладък дизайн обичат деца, момичета и възрастни.Превръзка на главата на Лъки shamrock ще широко обичан от публиката. Превръзка на главата с трилистниками с Деня на Св. Патрик Носенето и демонстрация на трилистников и дизайн, вдъхновени от трилистниками, са се превърнали повсеместно особеност на Деня на Свети Патрик.Украсете облекло за Деня на Св. Патрик тази зелена превръзка на главата си, и ще се почувствате празнично настроение!Аксесоари за коса Clover за ирландски фестивал Прост и щедър дизайн в чест на Деня на Свети Патрик.Лесно се побира и удобно в чорап в продължение на дълго време.Превръзка на главата с трилистником мигновено ще създаде нова зашеметяваща прическа и да ви издадат в страната.Случаи, подходящи за Деня на Св. Патрик, Коледа, Хелоуин, Нова година, партита по повод рождения ден, фестивали, снимки, селското стопанство, партита, концерти, училищни награди, модни награди, барове и много други!Ако срещнете някакви проблеми с поръчката, ние ще ви помогнем да ги решим веднага.

Декларирани характеристики