.

Мъжки ловни обувки DRYCODE, Водоустойчиви Гумени ботуши с 5 мм неопреном и стоманени Опашка, Мъжки Изолирана Непромокаеми ботуши за риболов на открито, Размерът на въз?

Мъжки ловни обувки DRYCODE, Водоустойчиви Гумени ботуши с 5 мм неопреном и стоманени Опашка, Мъжки Изолирана Непромокаеми

BGN 40.41

Сума
Налично за поръчка

Гумена подметка 【ВНИМАНИЕ】 МОЛЯ, запознайте се С таблицата за размери И изберете правилния размер, преди да купите!Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас възможно най-скоро, ние ще се радваме да ви помогне да решите проблемите, с които ще се сблъскате.Купи с увереност!. 【Водоустойчива и мини】 ловни гумени ботуши DRYCODE са предназначени за опазване на сухота и топлина, особено при по-ниски температури.Изработен от 100% водоустойчив каучук и 5 мм неопрен (SBR).Устойчива на плъзгане подметка е по-голяма дълбочина на зъбите, устойчиви на абразия и самоочищается, осигуряване на отлично сцепление по време на лов.Чудесно за всеки терен и на работното място. 【Здрав и висококачествен】Двупластова стелка, повърхност от гъста мрежа, а отгоре е изработена от высокополигонального материал, който осигурява крак усещане за мекота и комфорт.Гумена подметка и еластичността на междинни ходила от EVA осигуряват отношение на стъпалата на краката на по-добра подкрепа по време на продължителна работа и употреба.Стоманена пръчка в плочата за повишаване на сигурността.В най-горния слой на добавена формула срещу слаби киселини и основи, за да се подобри трайност. 【Дишаща и топло】 Топли гумени ботуши, покрити с дишаща слоеве с форма на диамант, които могат да извежда потта, когато яростно се бори с плячката, като поддържа краката си удобни и сухи. Изолирана обувки с тегло 1000 г, се изчисляват на комфорт : от 15 ℃ ~ -30 ℃ до 59℉ ~ 13℉. 【Многофункционалност】 Нашите ловни гумени ботуши осигуряват отличен опит на лов в сравнение с други ловни обувки.Идеален за мъже и жени.Независимо дали работите във фермата, в градината, на риболов, на строителната площадка, на автомивка или в нещо друго, ловни гумени ботуши DRYCODE ще отговорят на вашите нужди. 【ВНИМАНИЕ】 МОЛЯ, запознайте се С таблицата за размери И изберете правилния размер, преди да купите!Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас възможно най-скоро, ние ще се радваме да ви помогне да решите проблемите, с които ще се сблъскате.Купи с увереност!. 【Водоустойчива и мини】 ловни гумени ботуши DRYCODE са предназначени за опазване на сухота и топлина, особено при по-ниски температури.Изработен от 100% водоустойчив каучук и 5 мм неопрен (SBR).Устойчива на плъзгане подметка е по-голяма дълбочина на зъбите, устойчиви на абразия и самоочищается, осигуряване на отлично сцепление по време на лов.

Декларирани характеристики