.

Над мивката Поставка за миене на съдове Сушилня за съдове Многофункционален Държач за Чинии Сушилник за съдове с Нож За съхранение на Пръчки с Вана (Цвят: черен раз?

Над мивката Поставка за миене на съдове Сушилня за съдове Многофункционален Държач за Чинии Сушилник за съдове с Нож За съхранение

BGN 204.15

Сума
Налично за поръчка

【Освободете място на вашия плот】: тази сушилня за съдове позволява миене и сушене на чинии, точно над мивката, освобождавайки се от плота и прави кухнята по-подредено 【Супер здрав и стабилен 】: Поставка за съдове над мивката изработени от здрав метален материал, боядисана в черен цвят, тя е здрава и не ще се счупи при сушене тежки чинии, тенджери или тигани. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН】: Сушилня за съдове за готвене прави много, можете да : поставя се купа / чиния или зеленчуци / плодове на щанда, поставен кухненски нож / дъска за бяла дъска / чаша / лъжица и вилица в притежателя или виси на половник за супа / лопаточку / кухненски кърпи на куката. 【Удобно използването на】 : Всички глави могат да се регулират в съответствие с вашите уникални пространство и стреля, когато те не се използват за увеличаване на площад плотове. 【Няколко размера】 : Широчина-30 cm, височина-80 см, дължина 65 cm/75 cm/85 см/95 см/105 см, можете да избирате в зависимост от вашите нужди.Мултифункционална поставка за сушене на чинии над мивката все още загрижени за бъркотия в кухнята? поставка за съдове над мивката ще ви помогне да се въведе ред в кухнята за секунди.Нашата практическа сушилня за съдове над мивката е предназначена да гарантира, че всички храни на масата са останали чисти и лесни са негови, а също и за това, че вашата кухня е высокоорганизованной.Тя побира много съдове голям капацитет, можете да съхранявате цялата купа по своему, като чаши, чинии, тигани, зеленчуци и плодове, парцали и т. Определено необходимите кухненски органайзер, който ви спестява от бившия хаос!➤ФУНКЦИИ 1. Конструкция НАД мивката, капающая попадне вода в мивката, когато перекладываете цялата измити чиниите в сушилня за съдове, повече не се притеснявайте за това, което кухненски плот се намокри и да се боядиса. По-ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ, комбинирайте чинии, ножове, вилици, чинии, купи, гъби, дъски за рязане, кухненски принадлежности - всичко в една система за съхранение.далеч от миналата хаос!3. ЗДРАВА конструкция, realpremium qualityl е Изработен от неръждаема стомана, Г-образна конструкция с четири пръчки + здрав двойна скоба, издръжлива и лесно деформируемый.Вижте какво е вътре, е Лесно да се избере и да постави 5. Различни размери-Ширина 30 см, височина 80 см, дължина 65 cm/75 cm/85 см/95 см/105 см, можете да избирате в зависимост от вашите нужди➤Описание : Тип : Кухненски стойка за съхранение, над мивка, Сушилни за съдове, поставка за лъжици/вилици, държачи за ножове Цвят : матово черен, White Accessory : 1 Поставка за ножове, 1 Органайзер за дъска за табла, 1 Поставка за пръчици за хранене, 1 Кошница за съхранение.

Декларирани характеристики