.

Angoily Флип Кофа за Боклук Контейнер с Капак за Настолни Контейнери Десктоп Кофа за Боклук Кухненско Кофа за Боклук Кухненски Кофи за Боклук Домашна Кошче За Отпадъц?

Angoily Флип Кофа за Боклук Контейнер с Капак за Настолни Контейнери Десктоп Кофа за Боклук Кухненско Кофа за Боклук Кухненски

BGN 10.30

Сума
Налично за поръчка

КОШЧЕТО за СПАЛНЯ - Проста конструкция удобен за използване, осигуряване на нейната практичност и универсалностКУХНЕНСКО кофа за БОКЛУК - Можете да поставите в кофата за боклук торбичка, която е по-удобно да се ползват.Кош ЗА БОКЛУК на БЮРОТО си - ще даде на стаята по-красота и чар, предоставят голямо удобство в ежедневието.ПЛАСТМАСОВА КОФА за БОКЛУК, да им е много лесно да се ползват и за пране, и тя не ще ви отведе на ценно време.КОФАТА за боклук ПОД МАСАТА - висока носеща способност, него не е лесно да се деформира, той е удобен и е трайна употреба.Списък на пакетите 1 x Кошче за боклук Характеристики -Материал : полипропилен кошче за отпадъци - Компактен размер на потребителската кошница позволява да я използва за широк спектър от решения за обработка, включително обичайните битови отпадъци, стъкло, хартия, пластмаса, кофи за банките. - Това е универсална кофа за боклук е подходящ за всяко помещение - независимо дали това е кофата за боклук, за кухня, баня или спалня. - Удобно кошче за боклук с капак, по-стабилно и лесно се сгъва за боклук, да се избягва директен контакт с боклуци кофи с инфекциозен мусорным ведро. - Направени от пластмаса, това е кръгла кофа за боклук загрунтовано за издръжливост и дълъг период на употреба. - Това може да бъде и практичен подарък за вашето семейство и приятел като контейнер за битови отпадъци.Информация за стоки Кошчето за боклук в банята, Това е кофата за боклук се затваря с капак и ви осигурява по-добро жизнено пространство.Кошчето за съхранение на отпадъци Има практични и многофункционални кофа за съхранение на отломки.Контейнер за боклук Прост и стилен дизайн, и може да се използва като кухненски боклук кофи.

Декларирани характеристики