.

Baoblaze Малка Кофа за Боклук Мини-Количка За Боклук Диспенсер за Боклук Кофи Настолен Органайзер Кошчето за боклук за Домашно Спални, Жълт

Baoblaze Малка Кофа за Боклук Мини-Количка За Боклук Диспенсер за Боклук Кофи Настолен Органайзер Кошчето за

BGN 35.47

Сума
Налично за поръчка

Изработен от висококачествен полипропилен материал, издръжлив, лек, не се плъзга и падаМалък и компактен, не заема много място за съхранение.Леко натиснете върху дизайн, за да се изолира специфични миризми, а след това затворете торба за отпадъци, предназначени за скриване, с двухслойными ръкави, с нов външен вид и фиксиран торба за боклук.Многофункционален, подходящ за домашна и офис журнального маса, писмено маса, тоалетна масичка, прикроватной нощни шкафчета. Описание : - Изработен от висококачествен полипропилен материал, издръжлив, лек, не е обект на спад. - Малък и компактен, не заема много място за съхранение. - Натиснете леко с дизайн, за да се изолира специфични миризми, а след това затворете, за да се скрие торба за боклук с двухслойными ръкави, с нов външен вид и фиксиран торба за боклук. - Многофункционален, подходящ за домашна и офис журнального маса, писмено маса, тоалетна масичка, прикроватной нощни шкафчета.Параметри : - Материал : PP-Размер : приблизително.69 инча Опаковката включва : 1 бр. Маса за боклук не може Забележка : Моля, се допуска отклонение в измерването на 1-3 мм от ръчно измерване.Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!Имаме дългогодишен опит в продажба на продукти онлайн, ние сме фокусирани върху предоставянето на клиенти възможно най-добрия продукт и обслужване.

Декларирани характеристики

- Material:
PP
- Size:
Approx.16.5x16x17cm/6.50x6.30x6.69in
Package Includes:
1 Piece Desk Trash Can:
Note:
Please allow 1-3mm measuring deviation due to manual measurement.:
Due to the different monitor and light effect,the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures.Thank you!:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.: