.

Кратко натискане на ноктите Междузвездни Режийни ноктите Квадратен Телесно-Розов със Звездна Дизайн Натиснете върху Ноктите Пълно Покритие Гланц Отгоре Ноктите ?

Кратко натискане на ноктите Междузвездни Режийни ноктите Квадратен Телесно-Розов със Звездна Дизайн Натиснете върху Ноктите

BGN 3.74

Сума
Налично за поръчка

Пратката съдържа : Можете да получите 24 броя на квадратен преса за нокти 12 размери, 1 парче пилочки за нокти, 24 бр двустранни стикери за нокти, 1 парче хартия за почистване, 1 парче дървена пръчка за отстраняванеИзискан дизайн : Нашите кратки режийни ноктите стилен и много удобен апарт и мил, телесно-розов със звездна дизайн, няколко прости стъпки, ще ви даде възможност да получите същия впечатляващ професионален ефект и в домашни условия.Материал : Тези кратки режийни ноктите с шарките са изработени от здрави материали, не са дразнеща миризма, по-лъскава, им е трудно да се прекъсне, те няма да навредят на човешкото тяло или ноктите и могат да бъдат безопасно използвани.Спестете време : вместо да прекарват много време и пари в маникюрном салон, вие можете да смените стила на своите нокти за по 5 минути, по всяко време и на всяко място.За многократна употреба акрилни режийни ноктите са особено подходящи за декорация на нокти.Гаранция услуга : Ако имате някакви въпроси относно тази звездна печат на ноктите си, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа, ще направим всичко възможно, за да разреши проблема. изкуствен акрилни натиснете върху ноктите си Фигура : както е показано Особеност -Изкуствена режийни ноктите с желеобразным лепило, няма да навредят на ноктите. -Разнообразие от стилове, можете да изберете свободно. -Висококачествен материал, можете да го използвате с доверие. -Да комбинират модерни елементи и класически цвят и форма, изглежда лъскаво и привлекателно. -Режийни ноктите да се премахне и да се замени по всяко време. -Кажете сбогом на лак за нокти, режийни нокти - най-добрият избор.Начин на приложение 1. Леко разтрийте парчета нокти пръчка за нокти, за да премахнете поверхностную епидермиса, изплакнете и дръжте ноктите си чисти и сухи. Изберете размера, който най-добре отговаря на ноктите, вземете jelly лепило желания размер. Натиснете въздушната нокти към собственото си ноктите и задръжте ги в продължение на 20 секунди. Отрежете ноктите според желаната форма и дължина глави на пирони.Как да се освободите 1. Накиснете ноктите си в топла вода и след няколко минути внимателно отстранете предварително приклеенные пирони със страничната страна. Махнете стикер с лепило с въздушната нокти.

Декларирани характеристики