.

Декорации за Деня на Независимостта на Дървени Трапезни Декорация на Дървени Занаяти Начало Декор Led Светлини Декоративни Топки (A, Един размер)

Декорации за Деня на Независимостта на Дървени Трапезни Декорация на Дървени Занаяти Начало Декор Led Светлини Декоративни Топки

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【Висококачествени материали】 : Светещи декоративни светлини в Деня на независимостта изработени от висококачествени копринени тъкани и висококачествени led крушкиСветлинни гирлянди Independence Day от полиестер са Трайни и не се страхуват Лесно порваться.Всеки фенер съдържа Суперяркую мини-електрическата крушка. 【Е идеално за светещи декорации за Деня на независимостта】 : Тази верига топли декоративни фенери за Деня на независимостта с атрактивен дизайн лампи може да бъде окачен на парапети и дървета, както на закрито, така и на улицата, за да украсят вътрешни и външни декорации за Деня на независимостта за създаване на патриотична атмосфера. 【Слънчеви led светлини със специален стойност】 В Китай светлини Означават Среща.Хората обичат да се Закачват Фенери по време на китайската Нова година Не само защото Изглежда Добре, Но и защото Това Ни носи Късмет. 【На еко-декоративен фенер Independence Day Light Up】 : Декоративен фенер Independence Day Light Up работи на батерия и се нуждае от 2 батерии тип АА (в комплекта не са включени).Ниска консумация на енергия, висока яркост, продължителна употреба без отопление.Тъй като вътрешни и външни отделно стоящи декоративни лампи със слънчева светлина Не се нуждаят от свързване към електрическата мрежа, можете да ги използвате навсякъде за всякакви цели. 【Висококачествени материали】 : Светещи декоративни светлини в Деня на независимостта изработени от висококачествени копринени тъкани и висококачествени led крушки.Светлинни гирлянди Independence Day от полиестер са Трайни и не се страхуват Лесно порваться.Всеки фенер съдържа Суперяркую мини-електрическата крушка. 【Е идеално за светещи декорации за Деня на независимостта】 : Тази верига топли декоративни фенери за Деня на независимостта с атрактивен дизайн лампи може да бъде окачен на парапети и дървета, както на закрито, така и на улицата, за да украсят вътрешни и външни декорации за Деня на независимостта за създаване на патриотична атмосфера. 【Слънчеви led светлини със специален стойност】 В Китай светлини Означават Среща.Хората обичат да се Закачват Фенери по време на китайската Нова година Не само защото Изглежда Добре, Но и защото Това Ни носи Късмет. 【На еко-декоративен фенер Independence Day Light Up】 : Декоративен фенер Independence Day Light Up работи на батерия и се нуждае от 2 батерии тип АА (в комплекта не са включени).

Декларирани характеристики