.

Bicoy 2 опаковки 50Л Чанти за съхранение на дрехи Сгъваем Органайзер с Повишен дръжки и ципове Без Мирис, устойчиви на вода Чанта за съхранение под леглото Одеяла, Пост?

Bicoy 2 опаковки 50Л Чанти за съхранение на дрехи Сгъваем Органайзер с Повишен дръжки и ципове Без Мирис, устойчиви на вода

BGN 19.93

Сума
Налично за поръчка

【Многофункционален калъф за съхранение на футона】 Удобна чанта за съхранение, в която може да добавяте одеяла, футоны и дрехиИдеален за пътувания в къща, бизнес пътувания и преместване. 【Висококачествени материали】 се Използва хлопчатобумажный материал от полиестер, а тъканта е плътна, така че тя е здрава, не е лесно деформиран и има такива предимства, като устойчивост на износване и защита от прах.Може да се изплаква с вода.Притежава добра пропускливост на въздуха. 【Голям капацитет】 Размери (прибл.) : Ширина 22,83 x дълбочина 9,06 x височина 14,96 инча, futon голям капацитет, идеален за дългосрочно съхранение на постелки, като межсезонная дрехи, завивки и матраци, а също така и за почистване на помещението. 【Лесна употреба】 Светкавица широко расстегивается, така че е лесно да се облича и да извадите.Той има дръжка за носене, той е мек на допир и не травмирует ръце, те лесно се радват, когато вытаскиваешь го от шкафа и той е много удобен за носене на багаж. 【Гаранция за качество】 Ако имате някакви проблеми с тази чанта за съхранение, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, ние ще направим всичко възможно, докато не сте доволни. 【Многофункционален калъф за съхранение на футона】 Удобна чанта за съхранение, в която може да добавяте одеяла, футоны и дрехи.Идеален за пътувания в къща, бизнес пътувания и преместване. 【Висококачествени материали】 се Използва хлопчатобумажный материал от полиестер, а тъканта е плътна, така че тя е здрава, не е лесно деформиран и има такива предимства, като устойчивост на износване и защита от прах.Може да се изплаква с вода.Притежава добра пропускливост на въздуха. 【Голям капацитет】 Размери (прибл.) : Ширина 22,83 x дълбочина 9,06 x височина 14,96 инча, futon голям капацитет, идеален за дългосрочно съхранение на постелки, като межсезонная дрехи, завивки и матраци, а също така и за почистване на помещението. 【Лесна употреба】 Светкавица широко расстегивается, така че е лесно да се облича и да извадите.Той има дръжка за носене, той е мек на допир и не травмирует ръце, те лесно се радват, когато вытаскиваешь го от шкафа и той е много удобен за носене на багаж. 【Гаранция за качество】 Ако имате някакви проблеми с тази чанта за съхранение, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, ние ще направим всичко възможно, докато не сте доволни.

Декларирани характеристики