.

Чаени Саксии DOITOOL, 3 бр., Калъф за чучура на Чайника, Фланец, Защитени От Капки Силикон Улей За ракия, Защита на Чучура на Чайника, Капачки за чучур кана за кафе за Част?

Чаени Саксии DOITOOL, 3 бр., Калъф за чучура на Чайника, Фланец, Защитени От Капки Силикон Улей За ракия, Защита на Чучура

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Силикон ?Силиконови КАПАЧКИ за чучура на чайника;?Силиконов калъф за капак чучура на чайника за кана за кафе, който предпазва от капки, защитни покривала за чучура на чайника и запечатан протектор за чучура на чайника силиконов калъф за капак чучура на чайника за чайника - Лесен за употреба и почистване.Защитното фолио може да се постави на чучура на чайника, че водата не се изтичаше и не капе. ?КАПАК за чучура на ЧАЙНИКА ЗА ВОДА; ?Използвайте защитно фолио за чучура на чайника, за да защити чучур и чаши, за намаляване на удари между кана и Teacups.by Определяне на своята практика за защита от чипс, вдлъбнатини, драскотини. ?КАПАЧКИ за чучур кана за кафе : ? Подходящ за изби, винарски клубове, барове, клубове, ресторанти, барове, кафенета и така нататък; Помощник барман при наливании и съхранение на напитки, защитен филм и може да бъде носен на чучура на чайника, че водата не се изтичаше и не капе. ? ЗАЩИТЕНИ ОТ КАПКИ ЧУЧУРА : ?благодарение на плътното уплътняване вече не е нужно да се притеснявате за случаен проливании или контакт плодове в бутилка; Добри и прости капачки, които решават проблема с плодове. ?Капак за чучура на чайника : ? Капачки за носове стомахът му се изработени от гъвкава гума, тя може лесно да защитите вашия ликьор от боклук , Плодове и тази защита за чучур кана за кафе, изработен от хранително-силикон - тя изглежда красива и щедро, и си на по-безопасно използване при висока температура. ?Силиконови КАПАЧКИ за чучура на чайника;?Силиконов калъф за капак чучура на чайника за кана за кафе, който предпазва от капки, защитни покривала за чучура на чайника и запечатан протектор за чучура на чайника силиконов калъф за капак чучура на чайника за чайника - Лесен за употреба и почистване.Защитното фолио може да се постави на чучура на чайника, че водата не се изтичаше и не капе. ?КАПАК за чучура на ЧАЙНИКА ЗА ВОДА; ?Използвайте защитно фолио за чучура на чайника, за да защити чучур и чаши, за намаляване на удари между кана и Teacups.by Определяне на своята практика за защита от чипс, вдлъбнатини, драскотини. ?КАПАЧКИ за чучур кана за кафе : ? Подходящ за изби, винарски клубове, барове, клубове, ресторанти, барове, кафенета и така нататък; Помощник барман при наливании и съхранение на напитки, защитен филм и може да бъде носен на чучура на чайника, че водата не се изтичаше и не капе.

Декларирани характеристики