.

3.5 мм аудио кабел-удължител 2 опаковки TRRS за мъже и TRRS за жени, Удължител за Стереомикрофона, Конвертор Адаптер 6 фута (2 метра) за смартфони, iPhone, Samsung, Слушалки, Високо?

3.5 мм аудио кабел-удължител 2 опаковки TRRS за мъже и TRRS за жени, Удължител за Стереомикрофона, Конвертор Адаптер 6 фута

BGN 3.73

Сума
Налично за поръчка

Какво получавате : удължаване TRRS за мъже и TRRS дляженщин с дължина 2 x 6 фута (2 метра)Широка съвместимост : с помощта на удължител, може да увеличи разстоянието връзка между вашия смартфон, медиаплеерами или за запис на звука на големи разстояния за едно интервю с камера, създаване на видео в You Tube, компютърен среща . Лесна употреба : 4-щифта жак 3,5 мм е подходящ за повечето устройства, смарт телефони, КОМПЮТЪР, i Pad, Тъч ., просто включете за използване.Дизайн с двойно екраниран : Висококачествени, устойчиви на корозия позлатени конектори с позлатени 3,5 мм осигуряват отлично предаване на стереозвука без намаляване на загубите на сигнала и шума. Гаранция 1 година без проблеми, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Какво получавате : удължаване TRRS за мъже и TRRS дляженщин с дължина 2 x 6 фута (2 метра).Широка съвместимост : с помощта на удължител, може да увеличи разстоянието връзка между вашия смартфон, медиаплеерами или за запис на звука на големи разстояния за едно интервю с камера, създаване на видео в You Tube, компютърен среща . Лесна употреба : 4-щифта жак 3,5 мм е подходящ за повечето устройства, смарт телефони, КОМПЮТЪР, i Pad, Тъч ., просто включете за използване.Дизайн с двойно екраниран : Висококачествени, устойчиви на корозия позлатени конектори с позлатени 3,5 мм осигуряват отлично предаване на стереозвука без намаляване на загубите на сигнала и шума. Гаранция 1 година без проблеми, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща. Забележка : адаптерът за TRRS-TRS в комплекта не е включена, името на дълго време не се е променило успешно дължи на проблеми в системата.Извиняваме се за причиненото неудобство.Стереокабель Riqiorod 3,5 мм "от мъжа към жената" Увеличете дължината на съществуващия стереокабеля 3,5 мм "от мъжете за една жена" с помощта на този стереокабеля 3,5 мм "мъж към жена".Изпълнявайки функцията на удължител на кабела осигурява допълнителна дължина, което прави по-лесно свързване на i Pod, i Phone, плейъри и други устройства за автомобилна стерео уредба, преносими колона, или на друг съвместим устройство с аудиовыходом 3,5 мм. Дължина на кабела : 6 Фута (2 метра) от висок Клас дизайн Скосени стъпка надолу дизайн стереокабеля осигурява надеждна връзка, но двойно екраниране, полиран метален корпус и е устойчив на корозия позлатени съединители осигуряват надеждна работа и минимална загуба на сигнала.

Декларирани характеристики