.

Държач за Кърпички с Маймунката за Кола, Кутии за Салфетки, хартиени кърпички в стил Аниме за Домашна употреба, Аксесоари за Баня (Розово-червен)

Държач за Кърпички с Маймунката за Кола, Кутии за Салфетки, хартиени кърпички в стил Аниме за Домашна употреба, Аксесоари

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Размер : Това сладко кутия за салфетки с маймунката приблОбща дължина : 52 см. /20,5 инча; 14 см /5. Материал : Изработен е от мек плат и висококачествен полипропилен памук.много меки и удобни.Уникален дизайн бутон - можете да окачите върху облегалката за глава на вашия автомобил или на облегалката на задна седалка за по-удобно използване.И дръж го, където пожелаете.Приложими случаи : за автомобил, баня, хол, спалня, кухня, спални, детски стаи, заведения за хранене и така нататък.Това не е само кутия за салфетки, това е идеалната играчка за най-малките жилища, перфектен декор за дома и чудесен подарък за вашите близки и любими хора!. Размер : Това сладко кутия за салфетки с маймунката прибл.Обща дължина : 52 см. /20,5 инча; 14 см /5. Материал : Изработен е от мек плат и висококачествен полипропилен памук.много меки и удобни.Уникален дизайн бутон - можете да окачите върху облегалката за глава на вашия автомобил или на облегалката на задна седалка за по-удобно използване.И дръж го, където пожелаете.Приложими случаи : за автомобил, баня, хол, спалня, кухня, спални, детски стаи, заведения за хранене и така нататък.Това не е само кутия за салфетки, това е идеалната играчка за най-малките жилища, перфектен декор за дома и чудесен подарък за вашите близки и любими хора!. /20,5 инча; 14 см /5. Материал : Изработен е от мек плат и висококачествен полипропилен памук.Уникален дизайн бутон - можете да окачите върху облегалката за глава на вашия автомобил или на облегалката на задна седалка за по-удобно използване.И дръж го, където пожелаете.Сладък cartoony стил ще ви накара да се сбогува с посредствеността.Той е удобен на пипане и не само практични, но и има декоративен ефект.Идеален за кола, баня, хол, кухня, добавя забавности за декорация на дома.Опаковка : 1 x кутия за салфетки с плюшени маймунката Забележка : Ако имате някакви въпроси или недоволство нашите продукти, можете да ни пишете по електронната поща по всяко време, и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

Декларирани характеристики