.

Vinyl Чифт Гири, 2 Гири, богат на функции Барабани с Няколко Спецификации, Симулатори за Тренировка мускулите на Ръцете, Вдигане на Тежести, Фитнес упражняване оборудв

Vinyl Чифт Гири, 2 Гири, богат на функции Барабани с Няколко Спецификации, Симулатори за Тренировка мускулите на

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

1 Конструкция срещу търкаляне : конструкция срещу подвижния елемент позволява да се избегне подвижен, причинени от наклон на почвата или външна сила. Безопасно и полезно за здравето - Нашите гири, изработени от смес от PVC + пясъчно-желязна арматура, не е токсичен, не са без мирис и износостойки.So здрав : Изработен е от дебела гума шестиугольной форми, дизайнът му помага за намаляване на вредата, вдлъбнатини на пода и не позволява на натиск гири.Висококачествена изобретателност означава, че теглото ще ви дълги години. Горещ инструмент за фитнес -преносим и практичен, подходящ за жени или деца, за отслабване или спортувате.Освен това, гири, чист цвят, малки и красиви, че е специален подарък за други. Приложение : Широко ги използва в офиса, у дома, дори ако сте в командировка, сложете ги в чантата си, и ще бъдете изненадани, колко са леки.Описание на продукта Характеристики : Материал : Изработен е от PVC + пясъчно-желязна смес + арматура, по-здрав.Дизайн със защита от търкаляне : Дизайн със защита от подвижен елемент, който позволява да се избегне подвижен, причинени от наклон на почвата или външна сила.Портативен : Лесно е да носите със себе си, е лесно да се движат навсякъде и по всяко време.Смес от пясък и желязо, напълнени с армировка + 8 мм, за да се гарантира пълно тегло и издръжливост Технически характеристики : Материал : PVC, смес от пясък и желязо, арматура Цвят : жълт, розов, зелен Спецификация : 1.5 / 3 кг Приложение : Тренирайте всички мускули на Помещение включва : 1 чифт гири х Забележка : 1. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението.Свободни тежести са необходими за поддържане на физическа форма, защото можете да ги използвате навсякъде, където искате и когато искате.С такова тегло за упражнения, няма нужда от навороченный фитнес зала или професионални фитнес уреди.Използвайте го в къщи, на улицата, в студиото или в хотел. ▲ Ако имате някакви въпроси относно продукта, можете да ни остави съобщение и ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.

Декларирани характеристики

1.5 / 2 / 2.5 / 3kg:
Application:
Exercise all muscles
Package included:
1pair x dumbbells:
Note:
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
Free weights are essential to staying fit because you can utilize them wherever, whenever. With this exercise weight, you don’t need a fancy gym or professional fitness equipment. Use it in your home, outdoors, in a studio, or in a hotel.:
▲ If you receive any questions about the product, you can leave us a message and we will get back to you within 24 hours. :