.

Kytely Модернизирани Вратите разговори за кучета, 2, Регулируеми Куче Свирки, Кучешки звънец за Приучения кученце, за да гърненце, Свирки за кучета, за да се обадя, кога?

Kytely Модернизирани Вратите разговори за кучета, 2, Регулируеми Куче Свирки, Кучешки звънец за Приучения кученце, за да

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

★ 【ОТЛИЧНО средство за приучения】 вратите разговори за приучения кучета към гърне от 2 опаковки - идеалният избор за приучения си сладък кучеПо-лесен и качествен начин за комуникация за вашето куче!Вместо да се чуе лай и драскане, дърпане на вратата. ★ 【 3 нива на контролирани удължаване на】 Нашия звънец за кучета премиум качество идва с шут, лесно регулаторни дължина от 30 "до 33,5". Подходящ за различни видове каси за врати дръжки, дръжки или куки, към която искате да го прикачите. ★ 【Здрав материал】 Издръжлив качествен найлонов материал и 6шт 1,4 "много силен звънци от неръждаема стомана, които издават силен звоны, привличащи вниманието. ★ 【Предпоставка, в комплект】 Идва с 2 пакети врати разговори за кучета, 1 държач на торбата за боклук за кучешки какашек и 2 ролята на торбички за кучешки какашек. ★ 【 Нашата гаранция】 Приятелско обслужване на клиенти, и ние сме изключително сигурни в качеството на входовете на разговори Kytely dog.Ако не сте напълно доволни от покупката си, просто ни напишете имейл и ние ще ви възстановим парите или ще си чисто нов комплект. Просто дръж щенячьи свирки Kytely на дръжката на вратата, когато кучето иска да излезе навън, и тренираш го да звъни камбаната за комуникация. Когато вашето куче трябва да излезе, ще я към вратата разговори, обадете се на камбанка лапой и дайте на кучето команда.И след това отворете.на вратата, за да им позволи да излезе навън. Повторете тези стъпки, когато вашето кученце трябва да излезе навън. Не забравяйте да хвалят своя домашен любимец и бъдете последователни в своите действия. Нека винаги една и съща команда и слава, и тогава кучето ще запомни този начин на комуникация с вас.

Декларирани характеристики