.

Jacksking Усилвател за захващане на ръцете, поставянето на пръстите, Регулируем Тренажор за мускулите на Ръцете, Симулатор за рехабилитация на пръстите, Симулатор за Ф?

Jacksking Усилвател за захващане на ръцете, поставянето на пръстите, Регулируем Тренажор за мускулите на Ръцете, Симулатор

BGN 43.12

Сума
Налично за поръчка

Изработен от висококачествен полипропилен материал, экологичен, без мирис и цвят малък и лек, е лесно да носят със себе си, в него не се разпространяват времеви и пространствени ограничения.Тренировка разработчик на мускулите на ръцете може да се освободите от умората и укрепване на мускулите на тренажор.Спомага за стимулиране на кръвообращението, може да поддържа ставната активност на кръвта, лесно да предизвика възпаление.Идеален за увеличаване на силата и облекчаване на умора на китките, на пръстите, ръцете, дланите.Характеристики : 1. Изработен от висококачествен полипропилен материал, екологично чист, без мирис и цветостойкости. Малък и лек, лесен за носене, за него не важат ограниченията на времето и пространството. Обучение на тренажор за мускулите на ръцете може да се освободите от умората и укрепване на мускулите на тренажор. Допринася за стимулирующему кръвообращение, може да поддържа ставната активна кръв, лесно да предизвика възпаление. Идеален за увеличаване на силата и облекчаване на умора на китките, на пръстите, ръцете, дланите.Технически характеристики : Материали : PP + стомана + метална пружина цветови Варианти : черно, синьо, оранжево, зелено Помещение включва : 1 * сервоусилвател на заснемане.

Декларирани характеристики