.

Закачалка Органайзер Монтиране на Багажник За Спестяване на Пространство за Съхранение на Водоустойчив влагоустойчив, отговарят на високи Трайни Окачен за Дома, ?

Закачалка Органайзер Монтиране на Багажник За Спестяване на Пространство за Съхранение на Водоустойчив влагоустойчив, отговарят

BGN 15.04

Сума
Налично за поръчка

[Високо качество] : Материал Органайзер за закачалки, изработени от материал ABS + PS, който е водоустойчив и влагостойким, сверхпрочным и може да се използва в продължение на много години [Определяне] : Тази закачалка има разширение на дизайн и може да се използва за съхранение на 50-60 тънки или 35-40 пластмасови закачалки, спестяване на място в стаята си. [Предимства] : Когато закачалка не се използва, тя може да се сгъне, за да не се нараните при ходене или стоене, този органайзер за закачалки е водоустойчив, него не е лесно да се измести или да падне, той е с висока носеща способност. [Приложение] : Могат да бъдат закачени навсякъде у дома и е подходящ за бани, балкони, бани и т. [Лесен монтаж] : Не е необходимо пробиване на дупки с пирони, просто използвайте подходящо лепило, за да е спретнато и чисто залепване навсякъде.При използване на не заема излишно място.Не е необходимо пробиване на отвори с пирони Параметри : Тегло : 280 грама Цвят : бял, зелен, син Материал : ABS + PS Размер : 29.5 * 7 cm съдържание на Пакета 1 * Закачалка за съхранение.

Декларирани характеристики

Weight:
280 grams
Color:
White, green, blue
Material:
ABS+PS
Size:
29.5*7CM
Package Contents:
1*Hanger Storage Rack :