.

TOPMEET Пила за крака /Рашпиль, Ексфолиращ Инструмент за Педикюр, Средство за премахване на мазоли на Краката си, Скрубер за Мъртвата кожа, Мазоли и стегната кожа - Пемз?

TOPMEET Пила за крака /Рашпиль, Ексфолиращ Инструмент за Педикюр, Средство за премахване на мазоли на Краката си, Скрубер

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Висококачествени материали : Продуктът е произведен от 100% дълга дръжка от букЧерно карбид остър и устойчив на абразия.Още по-важно, пила за крака не се развалят вашата кожа.Това е различно от метални рендета.Широко приложение : Пила за крака може лесно да реши вашите проблеми, грижа за краката и лесно премахване на омертвевшую на кожата, мазоли и ороговевшие парцели.Направете кожата на краката си гладка и нежна като на бебе!.Дизайн на дръжката : Използва се ергономична конструкция устойчива на плъзгане дръжка, която не предизвиква умора в китката дори при продължителна употреба.Задната част има отвор за окачване за лесно съхранение.Както на мокра, така и суха : Скрубер за краката може да се използва в мокри краката си или във всеки друг влажно състояние, което дава също толкова добри резултати, както върху мокра, така и върху сухи крака.Лесен за почистване : може да се пере в целия организъм, те са лесни за почистване.Подходящ е за употреба във всички сухи и мокри условия. Накиснете краката си в топла вода за 15 минути, преди да я използвате за омекотяване на кожичките и суха кожа. Използвайте пилочку за краката, за да премахнете омертвевшую на кожата и мазоли от стъпалата на краката си. Изплакнете краката и нанесете балсам за след боядисване крем.Скоро си краката стават нежни, като бебе. След употреба измийте с чиста вода и да се мотае в проветриво място.Моля, не се накисва пилочку за краката във вода за дълго време.In за целите на спазването на хигиена, моля, не се смесват и не използвайте съвместно с други лица.Материал : дърво бук, черен и силициев карбид. Размери : 25 см х 4,5 вижте Тегло : 85 г.

Декларирани характеристики