.

Зарядно устройство BoxWave, съвместимо с Marshall Minor III - Компактна безжична многозарядная поставка (10 Вата), Безжично зарядно устройство Qi Stand Watch, ушите за Marshall Minor III - Черн?

Зарядно устройство BoxWave, съвместимо с Marshall Minor III - Компактна безжична многозарядная поставка (10 Вата), Безжично

BGN 21.31

Сума
Налично за поръчка

? [УДОБСТВОТО на БЕЗЖИЧНАТА КОМУНИКАЦИЯ] Зарядно устройство Box Wave, съвместимо с Marshall Minor IIIКомпактна безжична мультизарядная поставка Box Wave отнема най-малко място на бюрото, за да се зарежда 3 основни устройство едновременно и за безжична мрежа!Просто поставете устройството Minor III, часовници или втулки за слушалки за всяка от определените средства за зареждане на сайтове, бързо да се зарежда ги, не возясь с кабели и свещи!. ? [ИДЕАЛЕН зрителен ЪГЪЛ] Безжична поставка, наклонена под идеален ъгъл 20 градуса, ви позволява да разглеждате устройство Minor III по време на неговото зареждане.Сега можете да зареждате устройството Minor III и да видите на вашия екран, не изтривайки го от зарядното устройство. никога повече няма да пропуснете нито едно уведомление. ⚓ [ЗДРАВА ПОСТАВКА] Здрава конструкция и гумени крачета ви позволяват да натиснете върху устройство Minor III, докато то е на стойка. ? [Led] Плътен зелен светодиод показва, че зарядното устройство е включен и готов за зареждане.Когато поставите устройството Minor III на поставка, то се превръща в ярко синьо, което потвърждава, че тя се зарежда със сигурна и ОПТИМАЛНА скорост.Ако на поставка поставен един неизвестен елемент или устройство Minor III инсталиран неправилно, светодиодът мига, което показва грешката. ? [ПОДГОТВЕНИЯ от кутията] Включва кабел и монтиране на зарядно устройство QC3.0, така че имате всичко необходимо от кутията.Просто включете стенно зарядно устройство QC3.0 до всеки електрически контакт, и сте готови за работа!.Зарядно устройство Box Wave е Съвместимо с Marshall Minor III.Зареждайте своя Minor III, часовници и втулки едновременно с помощта на компактен безжичен поставка за мультизарядки!Компактна безжична мультизарядная поставка Box Wave отнема най-малко място на бюрото, за да се зарежда 3 основни устройство едновременно и за безжична мрежа!Просто поставете устройството Minor III, часовници или втулки за слушалки за всяка от определените средства за зареждане на сайтове, бързо да се зарежда ги, не возясь с кабели и свещи!Безжична поставка, наклонена под идеален ъгъл от 20 градуса, ви позволява да разглеждате устройство Minor III по време на неговото зареждане.Сега можете да зареждате устройството Minor III и да видите на вашия екран, не изтривайки го от зарядното устройство.

Декларирани характеристики