.

INGIDO Съвместим за Google Pixel Каишка за часовник Кожена, Pixel Watch Гривна от Естествена Кожа Регулируема Закопчалка Стилна Каишка за Google Pixel Watch 2022 за жени Вен (Розов)

INGIDO Съвместим за Google Pixel Каишка за часовник Кожена, Pixel Watch Гривна от Естествена Кожа Регулируема Закопчалка

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

【За най-новите часа Google Pixel】 Висококачествена черна каишка от естествена кожа е съвместима само с Google Pixel Watch 2022, стилен и лек, подходящ както за жени, така и за мъже, а разнообразието от цветове-чудесен избор за персонализация на вашия часа Pixel Google 【Класически и елегантен външен вид】 Благодарение на отличните проработке части и простия и класическия общия стил на дизайн, подходящ за всеки повод, можете да променят цвета си в зависимост от вашето настроение или гардероб, това е чудесен избор за ежедневно използване и предоставяне на вашата границите на Google Pixel нов вид. 【Удобна естествена кожа】 Въжета за часа на Google Pixel, изработени от модерни и здрава естествена кожа.Това осигурява елегантно и удобно носене и прави вашите часовници Google Pixel Watch още по-персонализираните. 【Безопасен съединител】Адаптери за края на кожа каишка Google Pixel Watch специално произведени за точна и надеждна фиксация на интерфейса на Google Watch, което улеснява и защитава инсталация или извличане в рамките на няколко секунди, без инструменти или нечия помощ. 【Може да се регулира лесно и без инструмент】 Конструкция метална закопчалка позволява ремешку Google Pixel Watch бъде толкова тугим или безплатно, колко ви харесва, лесно се регулира за лесно кацане на малък или голям китката. Забележка : Размерът е подходящ за китката 5,5 "-8,7" (140 мм-221 мм). 【За най-новите часа Google Pixel】 Висококачествена черна каишка от естествена кожа е съвместима само с Google Pixel Watch 2022, стилен и лек, подходящ както за жени, така и за мъже, а разнообразието от цветове-чудесен избор за персонализация на вашия часа Pixel Google. 【Класически и елегантен външен вид】 Благодарение на отличните проработке части и простия и класическия общия стил на дизайн, подходящ за всеки повод, можете да променят цвета си в зависимост от вашето настроение или гардероб, това е чудесен избор за ежедневно използване и предоставяне на вашата границите на Google Pixel нов вид. 【Удобна естествена кожа】 Въжета за часа на Google Pixel, изработени от модерни и здрава естествена кожа.Това осигурява елегантно и удобно носене и прави вашите часовници Google Pixel Watch още по-персонализираните. 【Безопасен съединител】Адаптери за края на кожа каишка Google Pixel Watch специално произведени за точна и надеждна фиксация на интерфейса на Google Watch, което улеснява и защитава инсталация или извличане в рамките на няколко секунди, без инструменти или нечия помощ. 【Може да се регулира лесно и без инструмент】 Конструкция метална закопчалка позволява ремешку Google Pixel Watch бъде толкова тугим или безплатно, колко ви харесва, лесно се регулира за лесно кацане на малък или голям китката.

Декларирани характеристики