.

ZIYTEX Хелоуин Светлини Гигантска Паяжина Хелоуин Бял Черен Еластична Мрежа за Сцена на Парти за Хелоуин Домашен Бар Декор на Къща с Духове Подпори на Ужасите за Хело?

ZIYTEX Хелоуин Светлини Гигантска Паяжина Хелоуин Бял Черен Еластична Мрежа за Сцена на Парти за Хелоуин Домашен Бар Декор

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

?【Висококачествени материали】 : Украси за Хелоуин са изработени от висококачествена тъкан материал На разположение 3 размера.Сигурен и здрав, това е лесно да боли.Подходящ за вътрешно и външно декориране на Хелоуин. ?【Просто украса】 : Тема на ужасите и веселие Тази черна кърпа, ще се превърне в чудесна украса за вашето парти в чест на Хелоуин, това може да създаде зловещо чувство и да направи този Хелоуин по-вълнуващо и забавно. ?【УНИКАЛНИ ДЕКОРАЦИИ за Хелоуин】 : НАПРАВЕТЕ любимата СИ форма, Можете да изрежете желаната дължина, прекъсване или намаляване на всяка любимите си форма, което ще ви позволи да реализира своя собствена визия за Хелоуин. ?【Идеален подарък】 : На пипане и изглежда много реалистично.Несъмнено това ще бъде голям успех на вашия празник Хелоуин.Това ще е главният герой на тема Хелоуин. ?【ШИРОКОТО ИЗПОЛЗВАНЕ на】 : идеален за вътрешна и външна употреба, например, у дома, в градината, във вътрешния двор, на балкона или на друго място, където трябва да декоративно осветление, също е чудесно за Хелоуин, парти, сватба, Деня на благодарността, Коледа, празнична украса.Украса за парти в чест на Хелоуин, на входа на къщата с духове, страшен подпори от тензух, паяжини за Хелоуин описание : Отлична украса за вашето парти в чест на Хелоуин, това може да даде призрачен вид и да направи този Хелоуин, още по-вълнуващо и забавно.name : Размер на марли : 76 см х 240 см 76 см х 400 см, 2 м х 5 м Цвят : черен, бял Опаковка : 1 бр. Бележки : поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.Благодарим ви!Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение до 1-2 виж Ние отдаваме голямо значение на послепродажному поддръжка, така че, ако имате някакви въпроси относно този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Декларирани характеристики