.

USB устройство с памет, Компютърна U-диск с Уникален Дизайн Бърз пренос на данни за автомобили, Компютри за повечето хора (#1)

USB устройство с памет, Компютърна U-диск с Уникален Дизайн Бърз пренос на данни за автомобили, Компютри за повечето

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Уникален дизайн, за разлика от обикновения U-образни диск, този U-образна форма диск, под формата на ключ по-уникалниU-диск plug-and‑play удобен за използване и ви позволява да се избегне времето за изчакване.Сфера на приложение, подходящ за използване в автомобили, компютри и така нататък.Високата ефективност, бързата съхранение, бърз трансфер и дълголетие.USB флаш устройство може да се използва за трансфер на файлове, снимки или видео и т. Уникален дизайн, за разлика от обикновения U-образни диск, този U-образна форма диск, под формата на ключ по-уникални.U-диск plug-and‑play удобен за използване и ви позволява да се избегне времето за изчакване.Сфера на приложение, подходящ за използване в автомобили, компютри и така нататък.Високата ефективност, бързата съхранение, бърз трансфер и дълголетие.USB флаш устройство може да се използва за трансфер на файлове, снимки или видео и т. U-диск plug-and‑play удобен за използване и ви позволява да се избегне времето за изчакване. Сфера на приложение, подходящ за използване в автомобили, компютри и така нататък. USB флаш устройство може да се използва за трансфер на файлове, снимки или видео и т. Уникален дизайн, различен от обикновения U-диск, този U-диск под формата на ключ по-уникални. Високата ефективност, бързата съхранение, бърз трансфер и дълголетие.Параметри : Тип на продукта : U ДискМатериал : алуминиева сплавцвет : син Как да използвате : щепсела и да играе Осъществяване списък : 1 x U Дискпримечание : Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Декларирани характеристики

Item Type:
U Disc
Material:
Aluminum Alloy
Color:
Blue
How to Use:
Plug and Play
Package List:
1 x U Disc:
Note:
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: