.

Фенерче за гмуркане ORCATORCH, Ръкавица, държач за фенерче Hands-Free, Универсална Регулируема Каишка за китката, Аксесоари за гмуркане (фенерче в комплекта не са включени)

Фенерче за гмуркане ORCATORCH, Ръкавица, държач за фенерче Hands-Free, Универсална Регулируема Каишка за китката, Аксесоари

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

✔ Този размер е подходящ за повечето фенери с диаметър от 0,94 инча (24 мм) до 1,10 инча (28 мм)Моля, сложете си ръкавица за гмуркане, преди пускането на този каишка по време на гмуркане, за да се уверите, че ремъкът е прилепен към вашите ръце. ✔ За използване с ръкавици или без тях, могат свободно да се прилага върху лявата или дясната страна. ✔ Сгъсти, но лека пресечена платно позволява плътно обхванете фенерче в ръка, за да освободи ръката си във водата, е наистина удобно. ✔ Изсъхва бързо след употреба, дизайн вълшебна лента, много лесен за работа. ✔ Полезни съвети : Ако възнамерявате да използвате фенера за гмуркане D520 / D550 с това каишка на китката, препоръчваме ви надеждно закрепване на фенера към ремешку с помощта на дантела.Каишка за китката, предназначена за освобождаване на ръцете си, докато дантела може да попречи на падането на светлината, с каишка за китката. (Моля, обърнете внимание : само ръкавици, фенерче в комплекта не са включени). ✔ Този размер е подходящ за повечето фенери с диаметър от 0,94 инча (24 мм) до 1,10 инча (28 мм).Моля, сложете си ръкавица за гмуркане, преди пускането на този каишка по време на гмуркане, за да се уверите, че ремъкът е прилепен към вашите ръце. ✔ За използване с ръкавици или без тях, могат свободно да се прилага върху лявата или дясната страна. ✔ Сгъсти, но лека пресечена платно позволява плътно обхванете фенерче в ръка, за да освободи ръката си във водата, е наистина удобно. ✔ Изсъхва бързо след употреба, дизайн вълшебна лента, много лесен за работа. ✔ Полезни съвети : Ако възнамерявате да използвате фенера за гмуркане D520 / D550 с това каишка на китката, препоръчваме ви надеждно закрепване на фенера към ремешку с помощта на дантела.Каишка за китката, предназначена за освобождаване на ръцете си, докато дантела може да попречи на падането на светлината, с каишка за китката. (Моля, обърнете внимание : само ръкавици, фенерче в комплекта не са включени).Лека ръкавица за гмуркане ORCATORCH (само ръкавица, фенерче в комплекта не е включена) е предназначен за гмуркане с диаметър от 0,94 инча (24 мм) до 1,10 инча (28 мм). Специално за гмуркане ORCATORCH D520 и D550. ★ Полезни съвети : Ако възнамерявате да използвате фенера за гмуркане D520 / D550 с това каишка на китката, препоръчваме ви надеждно закрепване на фенера към ремешку с помощта на дантела.

Декларирани характеристики