.

Tofficu 100 Бр Любов Лепкава Кука на Стената Куки Декоративен Стенен монтаж Кука Закачалка За якета Поставка във формата На Сърце, Закачалки, Куки във формата На Сърце Т?

Tofficu 100 Бр Любов Лепкава Кука на Стената Куки Декоративен Стенен монтаж Кука Закачалка За якета Поставка във формата На

BGN 18.93

Сума
Налично за поръчка

МЕТАЛНИ КУКИ S - повече, отколкото просто една кука, това е още и декорация на домаИзискано бижу за вашия прекрасен дом.СТЕННИ ЗАКАЧАЛКА ЗА ДРЕХИ - Без следи от лепило.Добра адхезия и cartoony дизайн.Не оставя лепкави следи по стените и хладилници.УНИВЕРСАЛЕН ДЪРЖАЧ ЗА СТЕННИ ЗАКАЧАЛКИ - той има широк спектър на приложение и може да бъде подходящ за съхранение на различни малки предмети от бита, като например чанти и ключодържатели ключодържател.КУКА за роба - конструкция без перфорация, лесна за инсталиране и демонтирането, в голяма степен улеснява използването.Единични куки за дрехи -Произведени от висококачествени материали от неръждаема стомана с изискан качество на изработка. висока носеща способност, им е трудно да се прекъсне, за да бъде трайна.МЕТАЛНИ КУКИ S - повече, отколкото просто една кука, това е още и декорация на дома.Изискано бижу за вашия прекрасен дом.СТЕННИ ЗАКАЧАЛКА ЗА ДРЕХИ - Без следи от лепило.Добра адхезия и cartoony дизайн.Не оставя лепкави следи по стените и хладилници.УНИВЕРСАЛЕН ДЪРЖАЧ ЗА СТЕННИ ЗАКАЧАЛКИ - той има широк спектър на приложение и може да бъде подходящ за съхранение на различни малки предмети от бита, като например чанти и ключодържатели ключодържател.КУКА за роба - конструкция без перфорация, лесна за инсталиране и демонтирането, в голяма степен улеснява използването.Единични куки за дрехи -Произведени от висококачествени материали от неръждаема стомана с изискан качество на изработка. висока носеща способност, им е трудно да се прекъсне, за да бъде трайна.Списък на пакетите 100 x куки във формата на сърце Характеристики -Материал : аксесоари за баня от неръждаема стомана-Размер : 4.57 X0 куки във формата на сърце. -Цвят : сребрист стоки от първа необходимост за дома - Това ще ви помогне да организирате ключодържател, колан, кърпа и така нататък.За вашата спалня, хол, кухня, баня и т. монтиране на куката. - Благодарение на елегантния дизайн, повече елегантност и красота придават лепило крючкам лепило висящи на куки. - Конструкция без перфорация, лесна за инсталиране и демонтирането, в голяма степен улеснява използването на домакински куки във формата на сърце. -Изработен от висококачествени материали от неръждаема стомана с тънък изработка. супер носеща способност, не е лесно да се прекъсне, трайни домашни стенен куки.

Декларирани характеристики