.

Закопчалка за шлем SUEH Contour Камера, Трайно Джобно Антивозрастное Планина за екшън камера Contour HD Action Камера от Найлон, Лесен за Инсталиране, Аксесоар за Каска за Видео?

Закопчалка за шлем SUEH Contour Камера, Трайно Джобно Антивозрастное Планина за екшън камера Contour HD Action Камера от Найлон,

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Аксесоари за шлем : Определяне на адаптер за екшън камера Contour HD - това е един полезен аксесоар за монтиране на камерата на каскаЛек и портативен : Скоба за каска с оформяне на камерата има малко тегло, лесен за носене, което не създава за вас допълнително натоварване.Материал найлон : Быстроразъемное за монтиране адаптер за камери, изработени от найлон, който е здрав, антивозрастным и трайна.Лесен за инсталиране и експлоатация : Быстроразъемное адаптер за монтиране на камерата на шина лесно се инсталира и експлоатира.Област на приложение : Определяне на адаптер за екшън камера Contour HD, предназначен за бърза употреба, за употреба MICH, за употреба на автоматично фокусиране, оборудване contour. Област на приложение : Определяне на адаптер за екшън камера Contour HD, предназначен за бърза употреба, за употреба MICH, за употреба на автоматично фокусиране, оформяне на оборудването. Найлонов материал : Быстроразъемное за монтиране адаптер за камери, изработени от найлон, който е здрав, антивозрастным и трайна. Лек и портативен : Скоба за каска с оформяне на камерата има малко тегло, лесен за носене, което не създава за вас допълнително натоварване. Аксесоари за шлем : Монтиране на адаптера за екшън камера Contour HD е полезен аксесоар за монтиране на камерата на каска. Лесен за инсталиране и експлоатация : монтиране на адаптера за быстроразъемной рейки на камерата лесно се инсталира и експлоатира.Параметри : Тип на продукта : Монтиране на адаптера за екшън камера Contour HD Материал изделия : найлон Тегло : прибл. 15 g / 0,5 грама съдържание на Пакета : 1 х планина за шлем за оформяне на камерата.

Декларирани характеристики

Item Type:
Contour HD Action Camera Adapter Mount
Product Material:
Nylon
Weight:
Approx. 15g / 0.5oz
Package List:
1 x Contour Camera Helmet Mount: