.

Щипки за Коса За Деца Набор от аксесоари за коса-27 БР Еднорог Алигатор Звезда Цветя Красиви Фиби За Коса Подарък За рожден Ден (Комплект-B)

Щипки за Коса За Деца Набор от аксесоари за коса-27 БР Еднорог Алигатор Звезда Цветя Красиви Фиби За Коса Подарък За рожден

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Ще Получите всичко необходимо за оформяне на косата на вашето бебе с помощта на нашия пълен набор от аксесоари за коса!В този комплект е включено лъскава превръзка на главата, във формата на звезда със зъби, много различни заколок за коса и сладка дъвка за коса - всичко в една кутия за подаръкНаправете полагане на косата забавна и лъчезарна, с помощта на гумени ленти за коса с плодове и цветя!Тези малки гумички за коса са подходящи за деца от всички възрасти и се предлагат в различни ярки и игрив цветове, които придават пикантност на всяка прическа.Превръзка на главата за момичета : добавете нотка на магия в дрешки на вашето малко момиченце с помощта на тази превръзка на главата за малки момичета с участието на искрящегося сърце Тази превръзка със зъби здраво я задържа на място, той е идеален за специални случаи, партита или просто за ежедневието.Фиба за коса "еднорог" и метални скоби shinny star цвят карамел се предлагат в различни цветове. Те са лесни за използване и надеждни държат косата на място, което ги прави идеални за всяка прическа.Подарък кутия ви позволява лесно да поднесе този комплект като подарък на момиченце за всеки повод, било то рожден ден, празник, чай, аксесоари за костюми.Това също е чудесен начин да съхранявате и подреждате вашите аксесоари за коса, когато те не се използват. гумени ленти за коса.жълти, розови, лилави, сини, зелени, оранжеви, ярко розово. мек и нежен към косата, така че не е нужно да се притеснявате за това, че те зацепятся или дърпане. детски щипки за коса с бантиком raibowurple / лък от крокодилска кожа за момичета / розово сладко лък за коса за деца / скоби за малко момиче. детски фиби за коса с лъчите, четка за коса за тънка коса / метални щипки за коса / шнола във формата на цвете за деца.чифт цветни заколок за коса. двойка скоби под формата на banta за коса. меки и нежни за детска глава.превръзка на главата със зъби. превръзка на главата под формата на звезди с пайети. цветни гумени ленти за коса за деца. дантелен гумени ленти за коса за малки момичета. различни заколок за коса под формата на еднорог. сладък и стилен.it ще се превърне в чудесен подарък за рожден ден или Нова година за едно малко момиченце. всяка малка принцеса обича еднорог. тези сладък дъвка за коса също са устойчиви и трайни, така че те ще останат на място през целия ден, дори по време на активните игри.

Декларирани характеристики