.

WODMB, 1 бр., Двустранно метално тоалетен огледало в Ретро стил, Компактен Складное тоалетен огледало, пътно огледало, тоалетен огледало (Цвят: A, размер: 2,75x2,75x0,39 инча)

WODMB, 1 бр., Двустранно метално тоалетен огледало в Ретро стил, Компактен Складное тоалетен огледало, пътно огледало, тоалетен

BGN 8.57

Сума
Налично за поръчка

- Нашето малко тоалетен огледало ще лелеяться и любимо на жените от всички възрасти - Изключителна изработка, преднамереност всеки детайл, за да създадем за вас, шик и елегантен вид. - Ультракомпактное и лесно двупосочно пътно огледало, което побере лесно в чантата ви, накъдето и да се отправите!. - Това е прекрасно огледало - един чудесен аксесоар за съхранение в чантата си!Подходящи за дома, за пътуване, училище и т. - Това е тоалетният огледало - истинско произведение на изкуството и изглежда така красив и очарователен. - Нашето малко тоалетен огледало ще лелеяться и любимо на жените от всички възрасти. - Изключителна изработка, преднамереност всеки детайл, за да създадем за вас, шик и елегантен вид. - Ультракомпактное и лесно двупосочно пътно огледало, което побере лесно в чантата ви, накъдето и да се отправите!. - Това е прекрасно огледало - един чудесен аксесоар за съхранение в чантата си!Подходящи за дома, за пътуване, училище и т. - Това е тоалетният огледало - истинско произведение на изкуството и изглежда така красив и очарователен.Опишете : - Нашата малка тоалетен огледалото ще внимателно се съхраняват и любимо на жените от всички възрасти.- Изключителна изработка, преднамереност всеки детайл, за да създадем за вас, шик и елегантен вид.- Ультракомпактное и лесно двупосочно пътно огледало, което побере лесно в чантата ви, където и да отидете!- Това е прекрасно огледало - един чудесен аксесоар за съхранение в чантата си!Подходящи за дома, за пътуване, училище и т. - Това е тоалетният огледало - истинско произведение на изкуството и изглежда така красив и очарователен.Материал : метал, дърво, Размери : 7.39 комплектът включва : 1 х преносими огледалото (с изключение на други стоки) Съвети : Моля, оставяйте малко отклонение от ръчно измерване.Поради разликите между монитора изображението може да не отразява действителния цвят на продукта.Моля, обърнете се към самия продукт.Използването на технологията ABS, леене огледала със защита от замъгляване на HD +.

Декларирани характеристики