.

Безжичен контролер JINHOABF за Xbox One, геймпад с честота от 2.4 Ghz и е съвместим с Xbox One/One S/One X/One X Series/S/Elite/PC на Windows 7/8/10, с вградена двойна вибрация (бял)

Безжичен контролер JINHOABF за Xbox One, геймпад с честота от 2.4 Ghz и е съвместим с Xbox One/One S/One X/One X Series/S/Elite/PC

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【Широка съвместимост】 Безжичен контролер Xbox one е съвместима с конзолата xbox one, xbox one x, xbox one s, xbox one elite, Windows 10, PS3 (Забележка : този контролер работи без съединител за слушалки. 【Безжична технология на 2.4 Ghz】 Този контролер Xbox one предлага wi-fi адаптер, 2.4 Ghz, осигуряващ стабилна връзка без забавяне и осигурява обхват до 8 метра (26,3 фута), което ви позволява да седнете и да се наслаждавате на играта малко по-далеч от на конзолата. 【Функция за двойна вибрация】 Вграден двоен мотор и 256 нива на точен 3 D джойстик осигури максимално реалистичен геймплей, като че ли сте в играта.ВНИМАНИЕ, като натиснете едновременно левия джойстик бутона "Назад" и "Старт", за да затворите контролер за xbox. 【Ергономичен дизайн】 Ергономичен дизайн за нескользящего носене дизайн ви позволява удобно да се запази безжичен контролер xbox one в продължение на дълго време и е идеален за състезания, битки, състезания и други игри, като се гарантира, че ще можете с пълен комфорт часове да играят в игра. 【ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ】 Вие ще получите 1 бр. безжичен геймпад на Xbox One, 1 бр. безжичен адаптер, 1 бр. кабел за зареждане.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти преди или след продажбата, моля, не се колебайте да се свържете с нас!Ние ще ви отговорим за първи път, на вашето удовлетворение е нашата най-голяма цел.Моля, геймпад за безжичен контролер за X-box One /One S / One X / PS3 / One Elite / Windows 10 - Функция за двойна вибрация : контролер на трета страна : използва дънната платка на оригиналния контролер.Контролер X-box в елегантния дизайн е съвместима с конзолата X-box One / One S / One X / PS3 / One Elite / Windows 10.Усъвършенствани безжични технологии : Нашата контролер е оборудван с технологията Bluetooth за игри на КОМПЮТЪР с Windows 10 и таблети.Насладете се на двоен обхват на безжична връзка (9,1 м / 30 метра).Зашеметяващ игрите : по-чувствителен джойстик и подобряване на бутона посоката осигуряват по-висока точност.Благодарение на вградените двигатели можете да се наслаждавате на реалистични вибрации и удари и лесно да се спечели в играта.Ергономичен дизайн : Оптимизиран дизайн ви позволява да контролер в продължение на дълго време и да имате повече комфорт благодарение на текстурирани дръжката.Как да се свържете в безжичната мрежа : 1.

Декларирани характеристики